Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Ponožky After uľavia dámskym nohám po dlhej noci na opätkoch

Ponožky After uľavia dámskym nohám po dlhej noci na opätkoch
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
25. 7. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Mnohé ženy si rady obujú krásny pár topánok, aby sa v nich mohli predviesť okoliu. No krása nemusí nevyhnutne znamenať aj pohodlie, takže noc strávená v meste na vysokých opätkoch môže byť záťažou pre ženské nohy. Aby však ženy nemuseli potom chodiť naboso v špinavých uliciach, môžu sa prezuť do pohodlných ponožiek After.

Ponožky After sú navrhnuté špeciálne pre ženy, aby im poskytli úľavu, ktoré ženské nohy potrebujú po dlhých hodinách strávených v topánkach na vysokých opätkoch. Sú vyrobené z kvalitných tkanín. Nylon a bavlna majú vysokú trvanlivosť a dobre sa nosia, zatiaľ čo extra mäkká výstelka vnútornej strany prispieva k vysokému pohodliu a úľave chodidiel.

Dámske ponožky After.

Chôdza po uliciach na boso nie je bezpečná, okrem špiny môžu byť chodníky totiž posiate ostrými kameňmi alebo nebodaj rozbitým sklom. Ponožky s technológiou Aftersole však majú odolnú podrážku vyrobenú zo 100% PVC, ktorá pomáha chrániť chodidlá a tlmí kráčanie po kameňoch či akomkoľvek rozbitom skle. Pár ponožiek je ľahký a kompaktný, takže sa dá jednoducho zložiť a uložiť do akejkoľvek kabelky alebo do zadného vrecka džínsov.

Aj keď si topánky dá žena dolu z nôh, je dôležité, aby ponožky After sedeli k jej outfitu. Preto sú k dispozícii v troch rôznych štýloch. Hladké čierne ponožky ľahko ladia s akýmkoľvek oblečením, zatiaľ čo trendy strieborný pár ponožiek sa môže zladiť s hodvábnymi šatami a ponožky s trblietavými zlatými kúskami sú zasa pre ženy, ktoré chcú vyniknúť a upútať pozornosť.

Dámske ponožky After.

Ponožky After môžu byť ideálnym riešením ako uľaviť unaveným nohám po dlhom nosení topánok, ktoré nemusia byť vždy pohodlné. Dajú sa zatiaľ získať prostredníctvom startup kampane na portáli Kickstarter. Za finančnú podporu 15 EUR môžete dostať tri páry ponožiek After. Tie by sa mali začať dodávať niekedy v priebehu septembra tohto roku. Samozrejme za predpokladu, že všetko pôjde podľa plánov výrobcu.

Dámske ponožky After.