Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Dyson predstavuje efektívnu bezdrôtovú žehličku na vlasy Corrale

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
11. 3. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Dyson uvádza na trh svoj najnovší produkt pre starostlivosť o vlasy. Je ním bezdrôtová žehlička na vlasy s názvom Corrale, ktorá je vybavená pružnou medenou platňou pre pevné uchytenie vlasov a rovnomernú distribúciu tepla.

Corrale má tvar ako väčšina plochých žehličiek na vlasy, no má však zaoblené strany. Je vhodná pre rôzne typy vlasov, od jemných až po silné a hrubé, pričom ich môže vyrovnávať v troch teplotách – 165, 185 alebo 210 stupňov Celzia. Spoločnosť Dyson tvrdí, že vďaka svojej flexibilnej konštrukcii je napätie rovnomernejšie rozložené po medených platniach, keď používateľ ťahá vlasy cez nástroj.

V porovnaní inými žehličkami na vlasy má Corrale lepšie udržiavať vlasy na jednom mieste bez toho, aby zo žehličky vypadávali pramene vlasov. To znamená, že na vyhladenie vlasov už nemusíte s nástrojom niekoľkokrát prechádzať na jednom mieste. Inak povedané, vlasy sú celkovo menej vystavené teplu a znižuje sa tým riziko ich možného poškodenia.

Bezdrôtová žehlička na vlasy Dyson Corrale.

Bezdrôtová žehlička na vlasy má zabudovanú lítium-iónovú batériu, ktorá sa z 0 do plnej kapacity nabije do 70 minút. Výdrž batérie je uvádzaná od 30 do 60 minút používania, v závislosti od nastavenej teploty žehlenia. Hoci je tento nástroj bezdrôtový, dá sa k nemu pripojiť napájací kábel, aby ho mohli používať aj profesionáli vo svojich kozmetických salónoch na viacerých klientoch. Skúsenejší používatelia ho môžu tiež využiť na vytváranie kaderí a iných kreatívnych účesov. No v takom prípade by sa im viacej hodila kulma s vymeniteľnými nástavcami Dyson Airwrap.

Nová bezdrôtová žehlička na vlasy Dyson Corrale je k dispozícii na stránkach výrobcu za 499 dolárov. Dodáva sa v dvoch farbách: v sivej s ružovým lemovaním alebo vo fialovej so zlatým lemovaním.

Bezdrôtová žehlička na vlasy Dyson Corrale.

Bezdrôtová žehlička na vlasy Dyson Corrale.