Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

LED svetlá Lucere dôkladne osvetlia tvár pri úprave jej vzhľadu

LED svetlá Lucere dôkladne osvetlia tvár pri úprave jej vzhľadu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 4. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Stáva sa, že opustíte dom a uvedomíte si, že ste pri holení vynechali nejaké miesto, alebo že váš make-up nie dokonalý. Problémom býva práve slabé osvetlenie v kúpeľni. Pomôcť by však mohli odnímateľné LED svetlá Lucere, ktoré poskytnú jasné osvetlenie presne tam, kde potrebujete.

Pokiaľ ide o starostlivosť o pleť, aj ten najmenší detail môže znamenať rozdiel. Nerovnomerne upravené obočie alebo vynechané miesto pri holení brady sa ľahko môžu prehliadnuť v slabom osvetlení kúpeľne, no zviditeľnia sa na jasnom dennom svetle. Väčšina svetiel v kúpeľni je totiž príliš slabá alebo je umiestnená v zlom uhle a tak nemôže správne osvetliť vašu tvár.

Nové odnímateľné LED svetlá Lucere Lights tieto problémy vyriešia tak, že sa prilepia priamo na zrkadlo a jasným svetlom z oboch strán rovnomerne osvetlia tvár používateľa. Podľa výrobcu to znamená, že ak úprava vzhľadu vyzerá dobre pri tomto osvetlení, bude vyzerať dobre kdekoľvek inde. Svetlá majú nastaviteľný jas od minimálnych 500 luxov a teplotu farieb denného svetla 5 000 K, čo by malo zaistiť, že sa na tvári neskryjú žiadne nedostatky. Zabudovaná batéria má výdrž 1,5 hodiny pri úplnom jase a dá sa rýchlo nabiť cez port microUSB.

Odnímateľné LED svetlá Lucere Lights.

Svetlá Lucere sa magneticky pripájajú na silikónové základne, ktoré samé držia na zrkadlovej ploche. Toto šikovné riešenie umožní prispôsobiť LED svetlo v rôznej výške na základni tak, aby nastavenie vyhovovalo rôznym členom rodiny. Ak chcete svetlá používať iba v kúpeľni doma, môžete na zrkadlo nalepiť silikónové základne pomocou obojstrannej lepiacej pásky. Ak chcete so svetlami cestovať, základne môžu držať priamo na akomkoľvek zrkadle bez toho, aby po odstránení zanechali nejaké stopy na povrchu.

Odnímateľné LED svetlá Lucere Lights.

Odnímateľné LED svetlá Lucere Lights sú k dispozícii v striebornej, modrej a ružovej farbe a dajú sa získať prostredníctvom podpory prebiehajúcej start-up kampane na portáli Kickstarter. Jedno svetlo je ponúkané za 83 CAD (približne 54,7 EUR) a dvojica svetiel pre rovnomerné dokonalé osvetlenie sa dá získať za 165 CAD (okolo 108,8 EUR). Ak bude kampaň úspešná a výrobca dodrží svoje sľuby, prvé kusy by mali byť zaslané podporovateľom v priebehu júla 2020.

Odnímateľné LED svetlá Lucere Lights.