Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Inteligentný sušič vlasov AER nepotrebuje káblové napájanie

Inteligentný sušič vlasov AER nepotrebuje káblové napájanie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 6. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V posledných rokoch pribudlo množstvo zariadení, ktoré nám vďaka batériám umožňujú pohodlnejšie používanie. No sušiče vlasov boli doteraz bezpečne pripojené k elektrickej sieti. To sa mení príchodom AER, batériového sušiča vlasov, ktorý navyše obsahuje aj integrovanú umelú inteligenciu.

Nový inteligentný batériový sušič vlasov AER využíva najnovšiu technológiu lítium-kremíkových batérií pre zabezpečenie stredne horúceho vzduchu, ktorý prúdi vysokou rýchlosťou, kedykoľvek a kdekoľvek to potrebujete. V závislosti od nastavenia úrovne tepla dokáže batéria udržať fén až štyri hodiny v prevádzke na jedno nabitie. Ak však chcete, aby sa sušenie vykonávalo rýchlejšie a pri vyšších teplotách vzduchu, môžete sušič jednoducho zapojiť do elektrickej siete.

Inteligentný batériový sušič vlasov AER.

Okrem bezdrôtovej schopnosti sušenia vlasov pridali vývojári ďalšiu pôsobivú technológiu v podobe systému umelej inteligencie. Ten vychádza z údajov, ktoré zaznamenáva až 13 integrovaných senzorov. Vďaka tomu sa umelá inteligencia dokáže naučiť, ako si chcete vlasy sušiť. Podľa toho automaticky optimalizuje teplotu a rýchlosť prúdenia vzduchu v milisekundách, aby sa minimalizoval čas sušenia v aktuálnych podmienkach.

Inteligentné funkcie pokračujú v podobe mobilnej aplikácie, ktorá poskytne prístup k odborným tipom, aby vaše vlasy vyzerali skvelo. Nepretržité pripojenie prostredníctvom Bluetooth technológie znamená, že fén AER bude stále inteligentnejší a bude ďalej vylepšovať váš zážitok zo sušenia vlasov, aby zodpovedal vašim preferenciám. Aplikácia umožní aj vytváranie profilov teplôt a rýchlosti ventilátora podľa vašich preferencií. AER je pritom údajne jediný sušič vlasov s jednosmerným ionizátorom, ktorý zabraňuje krúteniu vlasov.

Inteligentný batériový sušič vlasov AER.

Batériový sušič vlasov váži len 0,9 kilogramu, takže si ho môžete jednoducho zobrať so sebou a použiť ho napríklad po prípadnom zmoknutí v daždi. Ergonomický dizajn uľahčuje držanie a sušenie, či už na batériu alebo s káblom. Súčasťou balenia je rýchlo nabíjacia základňa.

AER je momentálne súčasťou start-up kampane na portáli Kickstarter. Dá sa získať za podporu v sume 229 dolárov. K dispozícii je v poľovníckej zelenej alebo v bielej farbe. Dodávka prvých kusov je naplánovaná na november 2020.

Inteligentný batériový sušič vlasov AER.