Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Formularity vám okamžite nadávkuje aktívny kozmetický prípravok

Formularity vám okamžite nadávkuje aktívny kozmetický prípravok
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 1. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Amorepacific predstavila počas virtuálneho veľtrhu CES 2021 zaujímavý domáci kozmetický prístroj s názvom Formularity, ktorý z ampulky zriedi tekutý prípravok na ošetrenie pleti a nadávkuje ho na bavlnený tampón, ktorý navyše ochladí alebo ohreje.

Formularity je prvý domáci kozmetický prístroj pre okamžité zriedenie a dávkovanie aktívneho tekutého kozmetického prípravku z ampulky. Tie môžu byť zamerané na konkrétne problémy, ako je dehydratácia, mastnosť a nerovnomerný tón pleti, alebo môžu pripraviť pokožku tak, aby bola vnímavejšia na aplikáciu ďalších kozmetických produktov.

Domáci kozmetický prístroj Amorepacific Formularity pre okamžité dávkovanie aktívnych kozmetických prípravkov.

Kozmetický prístroj Formularity pritom vyrába zakaždým novú dávku produktu starostlivosti o pleť a dávkuje ho na bavlnený kozmetický tampón pre hygienické použitie. Používateľ si len stlačením tlačidla na zariadení vyberie jednu z troch rôznych ampúl s tekutými produktmi starostlivosti o pleť, ktoré sú umiestnené v zariadení. Formularity najprv zmieša dávku vybranej ampulky s tekutým tónovačom a potom zmes nadávkuje na vopred vložený bavlnený tampón. Ten ešte zahreje alebo ochladí na ideálny teplotu pre lepšiu absorpciu prípravku do pokožky.

Domáci kozmetický prístroj Amorepacific Formularity pre okamžité dávkovanie aktívnych kozmetických prípravkov.

Na rozdiel od iných zariadení sú kozmetické prípravky zriedené priamo vo vnútri prístroja, v ktorom sa tiež dávkujú na bavlnený kozmetický tampón. Používatelia sa tak nemusia obávať ručnej kontaminácie produktov. Vďaka tomu, že sa dajú do prístroja vložiť až tri ampulky s rôznymi tekutými kozmetickými prípravkami, je ideálny na ošetrenie rôznych špecifických problémov pokožky naraz.