Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Náušnice Nova H1 v sebe rafinovane skrývajú aj slúchadlá

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 2. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Mnoho ľudí nosí náušnice po celý deň, napriek tomu si pre počúvanie hudby nasadzujú do uší aj slúchadlá. Nemeckí vývojári zo startup spoločnosti Nova Products však prišli s myšlienkou spojiť tieto dva svety. Výsledkom sú ich nové audio náušnice s názvom Nova H1.

Každá 7-gramová náušnica má pevné strieborné telo / sponku, spolu s osadenou skutočnou perlou. Hudba sa do audio náušníc prenáša prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth zo spárovaného smartfónu. Zvuk je údajne smerovaný z integrovaného reproduktora priamo do zvukovodu. Keďže sú náušnice nasadené v ušiach a nie sú umiestnené vv ušných kanáloch, používatelia sú stále schopní počuť zvuky okolitého prostredia.

Audio náušnice Nova H1.

Používatelia môžu navyše aj telefonovať zo spárovaného smartfónu, pričom v každej náušnici sú integrované dva mikrofóny, ktoré zachytávajú hlas nositeľa a pomáhajú eliminovať hluk vetra. Prichádzajúce hovory sa prijímajú stlačením tlačidla na zadnej strane ktorejkoľvek z náušníc. Toto tlačidlo sa dá tiež použiť na spustenie prehrávania alebo preskakovanie skladieb.

Batérie v náušniciach H1 vydržia na jedno nabitie približne tri hodiny prehrávania hudby. Dajú sa nabíjať na cestách pomocou priloženého nabíjacieho puzdra, ktoré obsahuje vlastnú 320 mAh batériu. Tá by mala mať výdrž najmenej na päť nabití náušníc.

Audio náušnice Nova H1.

Audio náušnice Nova H1 sú momentálne súčasťou startup kampane na portáli Kickstarter, kde sú ponúkané v prevedené sponiek alebo cvočkov, a to buď v čistom alebo pozlátenom striebre. Ich cena sa začína od 295 EUR. Vývojárom sa už podarila vyzbierať cieľová suma na rozbehnutie výroby, takže by nič nemal brániť tomu, aby sa audio náušnice dostali k podporovateľom kampane podľa plánu niekedy v septembri tohto roka.

Audio náušnice Nova H1.