Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Elektrické bicykle Peugeot zvládnu jazdu v meste aj v prírode

Elektrické bicykle Peugeot zvládnu jazdu v meste aj v prírode
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 7. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Peugeot vydala množstvo nových elektrických Crossoverov, no tentoraz to nie sú klasické SUVčka, ale bicykle. Sú skonštruované pre jazdu po ceste aj teréne, s dojazdom až 110 km. Majú priľnavé pneumatiky a sú vybavené buď predných alebo plným odpružením.

Nové elektrické bicykle Peugeot prichádzajú v modeloch eT01 Crossover D9, D10 a FS. Model D9 môže mať malý, stredný alebo veľký rám z hydroformovaného hliníka 6061 T6. Vo výbave nie sú zahrnuté svetlá, blatníky alebo nosič. E-bicykel získal motor Bosch Active Line a vymeniteľnú 400-Wh batériu Bosch PowerTube, ktorá poskytne dojazd do vzdialenosti až 110 kilometrov na jedno nabitie.

Elektrický bicykel Peugeot eT01 Crossover D9.

Predná odpružená hydraulická vidlica Suntour so zdvihom 75 mm pomôže zmierniť otrasy na nerovnom teréne. Radenie, prehazdovačka a brzdy zabezpečila značka Shinamo. Hliníkové ráfiky kolies sú obalené kvalitnými 29-palcovými pneumatikami Hutchinson Python 2, ktoré majú po stranách malé hroty, aby sa zlepšila ich priľnavosť na akomkoľvek povrchu. Cena tohto crossoverového e-bicykla je 2 499 EUR.

Model D10 zdieľa veľkú časť výbavy od svojho súrodenca D9, no navyše prichádza s kompletným predným a zadným LED osvetlením, blatníkmi, stojanom a nosičom na náklad. Medzi jeho elektrické komponenty patrí motora Bosch Performance CX s krútiacim momentom 63 Nm a 500-Wh batéria Bosch PowerTube. Napriek výkonnejšej výbave zostáva dojazd na 110 kilometroch. E-bicykel jazdí na 27,5-palcových pneumatikách Hutchinson Python 2 a predáva sa za 3 199 EUR.

Elektrický bicykel Peugeot eT01 Crossover D10.

Posledný z trojice crossoverových elektrických bicyklov prichádza v dvoch verziách. Obe sa môžu pochváliť predným aj zadným odpružením na pohltenie nárazov počas jazdy náročnejším terénom. Predná vidlica má zdvih 75 mm, zatiaľ čo zadné odpruženie má 80 mm tlmenie. pruženie. Štandardná verzia FS je vybavené motorom Bosch Active Line, 400-Wh batériou Bosch PowerTube a 29-palcovými pneumatikami Hutchinson Python 2. Tento model vás vujde na 3 199 EUR.

Verzia FS Equpped získala motor Bosch Performance Line s krútiacim momentom 60 Nm, 500-Wh batériu Bosch PowerTube a 27,5-palcové pneumatiky Hutchinson Python 2. Je dodávaná so svetlami, blatníkmi, stojanom a nosičom nákladu. Cena bola stanovená na 3 999 EUR.

Elektrický bicykel Peugeot eT01 Crossover FS.