Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Objavte krásy podmorského života s puzdrom LenzO pre iPhone 7

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 1. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Hoci je smartfón iPhone 7 odolný voči vode, podvodný fotoaparát z neho nespravíte, teda dokiaľ nemáte vhodné vodotesné puzdro. A tu prichádza na scénu LenzO – vodotesné puzdro špeciálne navrhnuté pre smartfóny iPhone 7 a 7 Plus, ktoré umožňuje bezpečné ponorenie až do hĺbky 100 metrov a navyše si so sebou prináša ďalšie jedinečné funkcie.

Vodotesné puzdro LenzO má hlavnú časť krytu vyrobenú z masívneho hliníka a jeho povrch je potiahnutý tvrdou eloxovanou keramikou. Používatelia môžu podvodnú scénu sledovať cez číry akrylový panel, zatiaľ čo fotoaparátu v smartfóne výrazne pomôže veľký objektív na puzdre. Objektív disponuje farebnými filtrami, jeden je červený a druhý purpurový, vďaka čomu sa dá kompenzovať modré alebo zelené zafarbenie, ktoré vzniká v hĺbke pod vodou.

Vodotesné puzdro LenzO pre iPhone 7 umožní snímanie pod vodnou hladinou až do hĺbky 100 metrov

Ďalším zaujímavým prvkom na vodotesnom kryte LenzO sú dve oceľové pohyblivé ramená s plôškami, ktoré používateľom umožnia prístup k všetkým funkciám fotoaparátu cez dotykový displej telefónu. Stačí pohyblivé rameno nastaviť na pozíciu a dotlačiť jeho plôšku na displej, tak, ako keby ste to robili s vašim prstom. Aj pod vodnou hladinou tak nie je používateľ vôbec obmedzovaný a môže využiť rôzne aplikácie či ich nastavenia pre snímanie záberov.

Špeciálne pohyblivé ramená v puzdre LenzO umožnia dotykové ovládanie na displeji smartfónu

Samozrejme nechýba šnúrka na zápästie, aby vám puzdro so smartfónom niekam neodplávalo, zatiaľ čo úchytky pre statív, rozložené na hornej a spodnej časti puzdra, umožňujú pripevniť rôzne doplnky, ako sú svetlá alebo rukoväte.

K vodotesnému puzdru LenzO sa dá pripevniť rôzne príslušenstvo

Výrobca vodotesného puzdra LenzO sa momentálne snaží získať dostatok finančných prostriedkov pomocou start-up kampane na portáli Kickstarter. Zástavy sa začínajú od 229 dolárov pre puzdro s rozmermi pre iPhone 7, pričom plánovaná maloobchodná cena je stanovená na 395 dolárov.

Súčasťou vodotesného puzdra LenzO je aj objektív s dvojicou filtrov pre potlačenie modrého alebo zeleného zafarbenia