Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Alcatel A5 LED: Prvý smartfón s interaktivním LED krytom

Alcatel A5 LED: Prvý smartfón s interaktivním LED krytom
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 3. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť TLC Communication predstavila na výstave MWC 2017 v Barcelone smartfón Alcatel A5 LED. Ide o prvý interaktívny smartfón na svete s LED krytom, ktorý v spojení s novou aplikáciou enjoy.now prináša mladým ľuďom množstvo zábavy.

„Smartfón A5 LED prináša nové zábavné funkcie, ako sú unikátne notifikácie prostredníctvom svetelných LED efektov, ktoré si sami môžete vytvoriť; alebo vylepšené multimediálne zážitky. Telefón je určený pre tých, ktorí sa radi zabávajú a chcú byť stredom pozornosti,“ hovorí William Dowie, ktorý má na starosti portfólio značky Alcatel.

Smartfón Alcatel A5 LED

Zážitky pre každého, kto hľadá zábavu

 

Alcatel A5 LED sprostredkuje unikátne interaktívne zážitky každému, kto rád predvádza silu svojej osobnosti. Smartfón totiž ponúka množstvo rôznych LED svetelných motívov:

- nastavte si vždy inú svetelnú šou, keď vám niekto volá, príde vám nová SMS, zazvoní budík alebo sa objaví notifikácia z vašich sociálnych sietí

- rozsvieťte svoj život pomocou aplikácie Color Catcher a vytvorte si jedinečné LED motívy – na každý deň iný

- svetelné efekty budú pulzovať v rytme hudby, ktorú práve počúvate – ľahkým potrepaním telefónu môžete nastavený svetelný motív jednoducho zmeniť

Smartfón Alcatel A5 LED

Multimediálny výkon a zábavné selfie funkcie

 

Alcatel A5 LED ponúka aj skvelé multimediálne zážitky. Disponuje rýchlym 4G (LTE) pripojením pre rýchle sťahovanie dát a osemjadrovým procesorom, ktorý sa postará o plynulé hranie hier a sledovanie filmov na 5,2 palcovom displeji s HD rozlíšením.

Novinka od Alcatelu je vybavené predným 5 megapixlovým fotoaparátom, ktorému nechýba blesk pre pekné selfie zábery aj za horších svetelných podmienok. Snímky vylepšíte pomocou aplikácie Face Beuty. S aplikáciou Face Show zase poskladáte svoje selfie fotky do osobitých a zábavných videí. Výkon zadného fotoaparátu s rozlíšením 8 megapixlov vylepšuje dvojtónový blesk.

Ergonomický dizajn podporený tenkým profilom telefónu a zaoblenými hranami sú zárukou toho, že sa Alcatel A5 LED pohodlne zmestí do každej ruky.

Smartfón Alcatel A5 LED

(Zdroj: Tlačová správa TCL Communication)