Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Stredná trieda smarfónov LG K8 a K10 má vylepšené fotoaparáty

Stredná trieda smarfónov LG K8 a K10 má vylepšené fotoaparáty
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 2. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť LG oznámila aktualizovanie smartfónov strednej triedy zo série K s novými verziami modelov K8 a K10, ktoré sa môžu pochváliť vylepšenými fotoaparátmi a niektorými špecifikáciami, no zrejme za cenu veľmi nízkeho rozlíšenia displeja.

Model smartfónu K10 bude dodávaný v troch verziách. Najvyššia má označenie K10 +, stredná K10 a najnižšia K10α. Všetky tri majú 5,3 palcový displej s rozlíšením 720p, čo je na dnešnú dobu dosť nízke. Smartfóny pobežia na operačnom systéme Android Nougat a do výbavy dostali zadný snímač odtlačkov prstov a bližšie nešpecifikovaný osemjadrový procesor s taktovacou frekvenciou 1,5 GHz.

Smartfón K10+ má 3 GB operačnej pamäte RAM a vnútorné úložisko s kapacitou 32 GB. Zadný 13 megapixlový fotoaparát získal technológiu z modelu vlajkovej lode LG G6, zatiaľ čo predný fotoaparát sa môže pochváliť rozlíšením 8 megapixlov. Modely K10 a K10α sú vybavené 2 GB operačnej pamäte RAM a vnútorným úložiskom s kapacitou 16 GB. Smartfón K10 získal rovnaké fotoaparáty ako K10+, zatiaľ čo K10α má zadný fotoaparát s rozlíšením 8 megapixlov a predný s rozlíšením 5 megapixlov.

Smartfón LG K10+

Smartfón K8 ide so špecifikáciami ešte nižšie. Má 5 palcový displej, štvorjadrový procesor s taktovacou frekvenciou 1,3 GHz, 2 GB operačnej pamäte RAM a vnútorné úložisko s kapacitou 16 GB. Zadný fotoaparát získal rozlíšenie 8 megapixlov, zatiaľ čo predný má 5 megapixlov, zrejme sa jedná o tie isté fotoaparáty, ktorými je osadený aj model K10α.

Spoločnosť LG zatiaľ neuviedla žiadne ceny ani dátum vydania nových smartfónov strednej triedy.

Smartfón LG K8