Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

48 Mpx duálny fotoaparát v motorola one vision vidí aj v slabom svetle

48 Mpx duálny fotoaparát v motorola one vision vidí aj v slabom svetle
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
15. 5. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Motorola predstavila nový smartfón motorola one vision, ktorý sa vyznačuje displejom s pomerom strán 21 : 9 pre filmové zážitky priamo z dlane vašej ruky. Novinka môže pochváliť aj zadným duálnym fotoaparátom s rozlíšením 48 megapixlov, ktorý fotí ostré snímky za každého svetla, až sa zdá, že vidí v tme.

Smartfón motorola one vision získal doteraz najmodernejší kamerový systém výrobcu, ktorý je poháňaný umelou inteligenciou. Duálny systém zadných kamier s rozlíšením 48 megapixlov používa pokročilú technológiu Quad Pixel. Filmový displej s pomerom strán 21 : 9 zase umožní maximálnu veľkosť zobrazenia, takže zážitok ako z kina môže mať používateľ priamo na dosah ruky. Navyše sa dá spoľahnúť na užitočné inovácie od spoločnosti Google a batériu s veľkou kapacitou, s ktorou vám smartfón vydrží deň aj noc.

Maximalizujte svoj pohľad

 

So 6,3 palcovým Full HD+ Cinema Vision displejom s pomerom strán 21 : 9 si používateľ môže vychutnať zážitok ako z kina, bez ohľadu na to, kde sa nachádza. V displeji je v malom kruhovom výreze nenápadne zabudovaná selfie kamera. Motorola one vision tak prináša ultraširoký filmový displej pre maximalizáciu filmov a videí na cestách. To všetko je pritom zabalené v elegantnom, štíhlom dizajne, ktorý je veľmi komfortný na držanie a používanie v jednej ruke. Na výber sú elegantné 4D Corning Gorilla Glass gradient farby, ako je zafírová a bronzová - štýlový vzhľad pre moderného používateľa.

Noc patrí vám

 

Osvetlenie vytvára rozdiel pri fotografovaní. Práve preto vám motorola one vision dodá pokročilú technológiu Quad Pixel. Kombináciou štyroch pixelov do jedného veľkého 1,6 µm pixelu poskytuje 48 megapixlový snímač štvornásobnú svetelnú citlivosť. Vychutnáte si tak neuveriteľne ostré 12 megapixlové fotografie so zlepšeným jasom a zníženým šumom obrazu.
48 megapixelový snímač na zadnej strane telefónu taktiež prichádza vybavený s optickou stabilizáciou obrazu (OIS) a novým režimom Nočné Videnie. OIS kompenzuje rozmazanie fotiek a videí, zatiaľ čo Nočné Videnie vám umožňuje snímať jasné a ostré fotografie aj v tmavých svetelných podmienkach.

Vyzerajte najlepšie v každom svetle

 

Predný fotoaparát s rozlíšením 25 megapixlov vám umožní vybrať si veľkosť pixelov v závislosti od situácie a zaistí, aby ste zakaždým zachytili vysokokvalitné fotografie. V jasnom svetle môžete zachytiť 25 megapixlové selfies s neuveriteľnými detailmi. Keď uviaznete v slabom osvetlení, 1,8 µm technológia Quad Pixel vám umožní zachytiť neuveriteľne ostré snímky.

Inovácie riadené umelou inteligenciou

 

Smartfón motorola one vision prichádza vybavený pokročilými funkciami fotoaparátu a je poháňaný schopnosťami hĺbkového učenia osemjadrového procesora. Nová funkcia portrétového osvetlenia využíva umelú inteligenciu pre pridanie krásnych svetelných efektov na vašu tvár, pričom automatické snímanie úsmevu a inteligentná kompozícia zaisťujú, že vaše fotografie sú vždy Insta-ready. #žiadny filter

 

Google a Motorola partnerstvo

 

Motorola aj naďalej bude spolupracovať so spoločnosťou Google, aby presahovala požiadavky na softvér a poskytovala mesačné aktualizácie zabezpečenia po dobu 3 rokov, aktualizovaný operačný systém (na verzie OS Android Q a Android R) a jednoduché rozhranie prostredníctvom systému Android One. S Android ekosystémom budete vybavení užitočnými inováciami, ako sú Google Asistent, a funkciami pre zodpovednosť, ako Digital Wellbeing, ktorá vám pomáha sústrediť sa na to, čo je naozaj dôležité.

Pracuj a hraj sa celý deň

 

Nabitý program nie je pre motorola one vision žiadny problém. Batéria s kapacitou 3500 mAh dokáže na jedno nabitie poháňať smartfón po celý deň. Keď príde čas na dobitie, technológia TurboPower vám poskytne až 7 hodín energie už po 15 minútach nabíjania.

Priestor pre viac

 

Nikdy si nenechajte ujsť moment na zachytenie záberu vďaka neobmedzenému vysokokvalitnému úložisku fotiek Google Photos. Vnútorné úložisko s kapacitou 128 GB úložisko v motorola one vision vám zaručí dostatok miesta pre pesničky, videá a filmy a navyše môžete pridať až do 512 GB pamäte s microSD kartou. To sú tisíce súborov a nekonečná HD zábava vďaka Univerzálnemu Flash úložisku motorola one vision. To vám poskytuje ultrarýchly výkon a bezproblémovú schopnosť multitaskingu v rámci jedného výkonného zariadenia.

Cena a dostupnosť

 

Nový smartfón motorola one vision bude na Slovensku dostupný od 16. mája 2019 u autorizovaných predajcov za propagačnú štartovaciu cenu 299 eur s DPH.

(Zdroj: Tlačová správa Motorola)