Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lacný smartfón Doogee obalený v koži má výdrž batérie až tri dni

Lacný smartfón Doogee obalený v koži má výdrž batérie až tri dni
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 7. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Je stále ťažšie ospravedlniť vysoké ceny za smartfón, keď existujú nízkorozpočtové modely a stredná trieda telefónov, ktoré majú dobré parametre. Spoločnosť Doogee teraz predstavila svoj najnovší smartfón základnej triedy, N40 Pro, ktorý ukryl pomerne výkonné špecifikácie do lacného mobilného zariadenia obaleného kožou.

Spoločnosť Doogee sa spočiatku preslávila smartfónmi, ktoré mali modulárne príslušenstvo, no jej lacné modely z toho väčšinu strhli v prospech špecifikácií, ktoré uvedú do rozpakov aj vyššie modely s násobne drahšou cenou.

Najnovší model N40 Pro dosahuje tento cieľ. Jeho základné komponenty sú v podstate rovnaké ako v prípade minuloročného modelu N20 Pro. Nový smartfón má osemjadrový procesor Helio P60, 6 GB operačnej pamäte RAM a 128 GB vnútorné úložisko, ktoré sa dá rozšíriť o ďalších 256 GB pomocou microSD karty.

Smartfón Doogee N40 Pro.

Displej sa mierne zväčšil na 6,52 palca a zobrazuje sa v rozlíšení 1620 x 720. Rovnako sa mierne vylepšilo nastavenie zadného fotoaparátu. Hlavný snímač má rozlíšenie 20 megapixlov, ktorý dopĺňa širokouhlý 8-megapixleový objektív, 8-megapixelový makro objektív a 2-megapixelový portrétny objektív. Vpred je umiestnená selfie kamera s rozlíšením 16 megapixelov.

Najväčší prínos je však v batérii. Model N40 Pro získal do vienka masívnu batériu s kapacitou až 6 380 mAh. Spoločnosť Doogee tvrdí, že dokáže udržať smartfón v prevádzke až 15 dní v pohotovostnom režime, alebo až tri dni pravidelného používania či viac ako 23 hodín nepretržitého prehrávania videa.

Smartfón Doogee N40 Pro.

V telefóne je najnovšia verzia operačného systému Android 11 a je vybavený snímačom odtlačkov prstov zabudovaným v tlačidle napájania na bočnej strane. No a všetko pekne zakončuje sviežo vyzerajúci poťah s koženou textúrou.

Cena je tiež celkom pútavá. Smartfón Doogee N40 Pro sa dá teraz kúpiť za akciovú cenu v prepočte 176,54 EUR, pričom jeho maloobchodná cena je stanovená na 231,14 EUR.