Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Multifunkčné náradie E-one uchováva bit v otváracej priehradke

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 8. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Multifunkčné nástroje sa stále objavujú v hojnom počte, čo znamená, že ak má nejaký vyniknúť, musí byť niečím iný. Model E-one, ktorý vyrobila hongkonská spoločnosť AntDesign, sa odlišuje „automatickými dvierkami“, v ktorých sa dajú prenášať skrutkovacie bity.

Podobne ako mnohé iné multifunkčné nástroje so skrutkovacími bitmi, ani novinka E-one sa nedodáva s vlastnými bitmi. Má však malé pružinové dvierka zapustené do jednej strany, do ktorých sa zmestí jeden štandardný štvrť-palcový skrutkovací bit dodaný používateľom, pričom ostatné bity musí prenášať samostatne.

Tieto dvierka sú väčšinu času v jednej rovine s vonkajšou stranou multifunkčného nástroja, ale po odsunutí uvoľňovacieho tlačidla sa automaticky otvoria a odkryjú skrutkovací bit. Ten sa potom vyberie a umiestni do jedného z dvoch magnetických držiakov bitov. Jeden je na jednom konci nástroja, čo umožňuje použitie bitu v štýle skrutkovača, a jeden je na spodnej strane nástroja, ktorý umožňuje skôr kľúčový pohyb.

Multifunkčný nástroj E-one.

Medzi ďalšie funkcie multifunkčného nástroja E-one patrí otvárač na fľaše, páčidlo, pilník na nechty, 4-palcové pravítko a odnímateľný vreckový klip. Ponúka sa v titánovej a mosadznej verzii, ktoré vážia 40 a 57,6 gramu. Obe merajú 91 milimetrov na dĺžku, 18 milimetrov na šírku a 9 milimetrov na hrúbku.

Nový multifunkčný nástroj sa dá získať prostredníctvom podpory prebiehajúcej startup kampane na portáli Kickstarter. Záujemcovia zaplatia 59 USD za titánovú verziu a 49 USD za mosadznú verziu. Plánované maloobchodné ceny sú stanovené na 99, respektíve 79 USD. Za predpokladu, že sa E-one dostane do výroby, distribúcia by sa mala začať v novembri 2022.

Multifunkčný nástroj E-one.