Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Pracovný nôž Scraper Utility sa po stlačení tlačidla zmení na škrabku

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 8. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Osvedčené pracovné lámacie nože sú jedným z užitočných nástrojov každého majstra, no spoločnosť ToughBuilt práve predstavila jeden pracovný nôž, ktorý sa môže pochváliť šikovnou funkciou. Tento ručný nástroj má dizajn podobný lámacím nožom, ale namiesto skrytia ostrej hrany sa stlačením tlačidla otočí o 90 stupňov, aby sa okamžite zmenil na škrabku.

Na prvý pohľad sa zdá, že nový pracovný nôž s názvom Scraper Utility z dielne spoločnosti ToughBuilt sa podobá typickému lámaciemu nožu, ktorý sa dá zohnať v miestnom železiarstve. Má zaťahovaciu oceľovú čepeľ, ktorá sa zasúva a vysúva z robustnej 15 centimetrovej rukoväte, a má jednoduchý systém prepínania, keď sa čepeľ otupí alebo praskne a bude ju potrebné vymeniť.

Pracovný lámací nôž a škrabka v jednom Scraper Utility.

U bežných pracovných lámacích nožov však nie je k dispozícii malé tlačidlo, ako v prípade noža Scraper Utility. Toto tlačidlo je vložené do posuvného mechanizmu v rukoväti a jeho stlačením sa zmení orientácia čepele tak, aby smerovala dopredu. Nástroj sa tak okamžite zmení na škrabku na odstraňovanie odolných lepidiel, starého náteru alebo iných nežiaducich kúskov.

Pracovný lámací nôž a škrabka v jednom Scraper Utility.

Tento nástroj je navyše na zadnom konci držadla vybavený aj otváračom na plechovky s farbami a pútkom na prenášanie, ak by sa mal stať predmetom pre každodenné nosenie. Cena nového pracovného lámacieho noža a škrabky v jednom Scraper Utility je 18 dolárov a dodáva sa s piatimi náhradnými čepeľami. Je už teraz k dispozícii.

Pracovný lámací nôž a škrabka v jednom Scraper Utility.