Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

RowBro minimalizuje veľkosť a náklady na veslovací trenažér

RowBro minimalizuje veľkosť a náklady na veslovací trenažér
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 2. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Veslovacie trenažéry sú jednou z tých vecí, po ktorých mnohí ľudia, ktorí sa zaujímajú o komplexné cvičenie, túžia, ale nedostanú sa k nim kvôli vysokej cene a veľkým rozmerom. No nový veslovací trenažér s názvom RowBro je navrhnutý tak, aby tieto problémy riešil, pretože je mimoriadne kompaktný a cenovo dostupný.

Zariadenie RowBro s hliníkovým telom, ktoré navrhol švajčiarska startup spoločnosť s rovnakým názvom, je veľké približne ako mikrovlnná rúra, a keďže mu chýba dlhý oceľový rám tradičného veslovacieho trenažéra, údajne váži len 12 kilogramov.

Kompaktný veslovací trenažér RowBro.

Používateľ umiestni veslovací trenažér RowBro na podlahu vo dverách, potom vysunie a priskrutkuje priloženú teleskopickú tyč, aby zariadenie upevnili v ráme dverí. Tyč môže tiež poslúžiť ako samostatná bradlová tyč na vykonávanie ďalších cvikov. Potom používateľ pripevní a vysunie sklápaciu vodiacu lištu RowBro, nastaví si sedadlo s polyuretánovými kolieskami cez túto lištu, posadí sa a položí nohy na podložky pod nohy, a následne uchopí rukoväť a môže začať veslovať.

Kompaktný veslovací trenažér RowBro.

Sprievodná aplikácia pre operačné systémy iOS alebo Android na mobilnom zariadení prepojenom cez Bluetooth umožňuje používateľovi sledovať čas tréningu, spálené kalórie, rozdelenie času a rýchlosť záberov. Keďže veslovací trenažér RowBro využíva nastaviteľný magnetický systém odporu, je údajne pri používaní relatívne tichý.

Podľa jeho konštruktérov by relatívne mäkké kolieska nemali poškodiť väčšinu podláh. Keďže sa tieto kolieska pohybujú po skutočnej podlahe, na rozdiel od oceľového nosníka, ako je to v prípade bežného veslovacieho trenažéra, „jazda“ bude taká hladká, aká je táto podlaha.

Kompaktný veslovací trenažér RowBro.

Nový kompaktný veslovací trenažér RowBro je momentálne súčasťou straup kampane na portáli Kickstarter. Za predpokladu, že sa dostane do výroby, dá sa získať za príspevok v sume 306 EUR. Plánovaná maloobchodná cena po skončení kampane bola stanovená na 444 EUR. Dodávka prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mala rozbehnúť v októbri tohto roku.

Kompaktný veslovací trenažér RowBro.