Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Revolučný trenažér pomôže hráčom bejzbalu zlepšiť hádzacie schopnosti

Revolučný trenažér pomôže hráčom bejzbalu zlepšiť hádzacie schopnosti
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 3. 2023
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

GyroSpeed je unikátny trénerský nástroj na uterák, ktorý je navrhnutý tak, aby pomohol všetkým hráčom bejzbalu, bez ohľadu na pozíciu, zlepšiť ich hádzacie schopnosti a rozvíjať tak svoj talent. Rýchlo zvyšuje rýchlosť a silu nadhozu a zároveň podporuje správnu formu.

Inteligentný a efektívny tréningový systém GyroSpeed umožní mladým aj profesionálnym hráčom bejzbalu rýchlo zvýšiť rýchlosť nadhadzovania, zvýšiť výkon, zlepšiť presnosť a odstrániť zlé návyky. No nie je to len prístroj na meranie rýchlosti. Hráč môže použiť uhol výkyvu ramena na porovnanie rýchlosti hodov a nájsť tak najlepší uhol pre vlastný švih. Tieto informácie mu môžu pomôcť zlepšiť techniku a zvýšiť presnosť, čo vedie k lepšiemu celkovému výkonu na ihrisku.

Inteligentný trenažér hodov pre hráčov bejzbalu GyroSpeed.

Vďaka ľahko použiteľnému zariadeniu môže hráč trénovať osamote, bez potreby asistencie ľudského trénera. Technológia v zariadení pritom elektronicky meria rýchlosť švihu ramena a zobrazuje ju na integrovanom displeji v kilometroch či míľach za hodinu. Výrobca tvrdí, že používaním GyroSpeed len 10 minút denne môžu hráči výrazne zlepšiť svoju rýchlosť nadhadzovania a hádzania, silu, formu a presnosť.

GyroSpeed má zabudované počítadlo, ktoré automaticky sleduje počet hodov a akumuluje ich v priebehu času. Hráči môžu túto funkciu použiť na stanovenie cieľov denného tréningu a rozvoj pravidelnej tréningovej rutiny.

Inteligentný trenažér hodov pre hráčov bejzbalu GyroSpeed.

Vďaka obdĺžnikovému otvoru v zariadení sa cez neho dá prevliecť uterák a nie je tak potrebné nič hádzať. Zariadenie je tak ideálne aj na použitie v interiéri a vyhýba sa potenciálnemu poškodeniu okolia. Hráč navyše nemusí stláčať žiadne tlačidlá ani sa zaoberať aplikáciami pre smartfóny. S GyroSpeed tak môže byť tréning jednoduchý, presný a efektívny. Zariadenie sa dá dokonca použiť v akomkoľvek športe, ktorý zahŕňa švih rukami, ako je napríklad volejbal či tenis.

Inteligentný trenažér hodov pre hráčov bejzbalu GyroSpeed.

Inteligentný trenažér hodov pre hráčov bejzbalu GyroSpeed je momentálne súčasťou startup kampane na portáli Indiegogo, kde sa dá získať od 63 EUR. Plánovaná maloobchodná cena po skončení kampane je 100 EUR. Ak všetko pôjde podľa plánov už financovanej kampane, prvé kusy by sa mohli začať zasielať v júni tohto roku.

Inteligentný trenažér hodov pre hráčov bejzbalu GyroSpeed.