Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Vyhrievané šortky so zipsovým odopínaním udržia vaše spodné partie v teple

Vyhrievané šortky so zipsovým odopínaním udržia vaše spodné partie v teple
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
22. 2. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Elektronicky vyhrievané bundy, vesty a doplnky, ako sú rukavice, ponožky či vložky do topánok začínajú byť celkom populárne. No vyhrievané nohavice sú už podstatne vzácnejšia komodita, ktorú len tak ľahko nenájdete. Nórska spoločnosť Heat Experience sa však rozhodla vyrobiť vyhrievané nohavice, respektíve šortky s názvom Heated Mid-Layer Pants, ktoré sa dajú ľahko obliecť ako spodná vrstva, a ktoré udržia vaše spodné partie pekne v teple aj v chladnom počasí.

Výrobca klasifikuje Heated Mid-Layer Pants ako 3 / 4 nohavice, no pri bližšom pohľade pripomínajú skôr šortky, tak pri tomto označení aj zostaneme. Šortky sú unisex strihu a na prednej a zadnej strane majú vykurované oblasti z uhlíkových vlákien. Sú vyrobené z elastického materiálu pre zabezpečenie lepšej mobility počas nosenia.

Používateľ si môže nastaviť tri úrovne ohrievania, pričom lítium-iónová batéria s kapacitou 4400 mAh poskytne dostatok energie pre až 10 hodín vykurovania. Batéria je uložená vo vrecku na ľavej strane. Existuje aj možnosť výmeny batérie za väčšiu s kapacitou 6000 mAh, ktorá tiež môže fungovať ako externá USB nabíjačka pre mobilné zariadenia.

Spoločnosť Heat Experience vytvorila elektronicky vyhrievané šortky Heated Mid-Layer Pants

Čím sú však šortky Heated Mid-Layer Pants zaujímavé, je použitie bočných zipsov, vďaka ktorým sa dajú pohodlne obliecť takým spôsobom, že stačí stiahnuť hornú vrstvu oblečenia pod kolená a šortky obopnúť okolo tela a zazipsovať naspäť. Netreba sa tak úplne vyzliekať alebo vyzúvať počas toho topánky. Takým istým spôsobom sa dajú šortky rýchlo a pohodlne zobliecť, v prípade že už ste zohriaty alebo sa vonku oteplilo a už netreba také vyhrievanie.

Vďaka zipsu po stranách šortiek Heated Mid-Layer Pants ich môže používateľ obliecť bez nutnosti úplného zoblečenia vrchnej vrstvy oblečenia

Výrobca spustil start-up kampaň na portáli Indiegogo, kde sa snaží získať finančné prostriedky pre pokračovanie výroby svojho vyhrievaného oblečenia. Šortky Heated Mid-Layer Pants sa dajú získať podporou v sume minimálne 99 dolárov, čo je o 50 percent menej, ako je plánovaná maloobchodná cena. Navyše spoločnosť Heat Experience ponúka aj vyhrievaná vestu s 6000 mAh batériou za zástavu v sume 119 dolárov. Ak bude kampaň úspešná a všetko pôjde podľa plánu, prvé kusy vyhrievaného oblečenia by mali byť zasielané podporovateľom kampane v auguste 2017.

Štandardná batéria s kapacitou 4400 mAh dokáže šortky vyhrievať až 10 hodín na jedno nabitie