Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Modulárny podvodný skúter Lefeet C1 je vhodný pre celú rodinu

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 4. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pred pár rokmi spoločnosť LeFeet oznámila svoj modulárny elektrický podvodný skúter S1. Čínsky výrobca je teraz späť s lacnejším modelom C1, ktorý toho dokáže pod vodou ešte viac.

Rovnako ako podobné produkty, aj nový podvodný skúter LeFeet C1 obsahuje dva elektromotory, ktoré majú v tomto prípade výkon 200 wattov a ťahajú plavcov alebo potápačov pod vodnú hladinu. Tieto motory sa aktivujú ovládaním klapky na prídavnom zariadení podobnom riadidlám, ktoré je namontované zhora. Používateľ si môže zvoliť rýchlosť medzi 1,3 a 1,6 metra za sekundu.

Podvodný skúter C1 je navrhnutý do hĺbky 30 m a váži 2,7 kilogramu bez vyberateľnej lítium-iónovej batérie, ktorá spĺňa podmienky na prepravu v lietadlách. Jedno 2-hodinové nabitie tejto batérie poskytne výdrž od 25 do 45 minút používania, v závislosti od režimu rýchlosti. C1-tka je navyše vybavená držiakom Actioncam, ktorý je kompatibilný s akčnými kamerami GoPro a navyše, ak by sa aj kamera s držiakom uvoľnila, vypláva na vodnú hladinu.

Modulárny podvodný skúter LeFeet C1.

Ak sa záujemca rozhodne pre špecifický systém s plaveckou doskou alebo s nafukovacou hračkou v podobe plameniaka, C1-tka sa dá namontovať na spodnú stranu niektorého z nich po odstránení jej riadidiel. Potom poskytne doske alebo nafukovaciemu plameniakovi elektrický pohon, ktorý používateľ ovláda pomocou ručného bezdrôtového vodotesného diaľkového ovládača.

Nový podvodný skúter LeFeet C1 je momentálne súčasťou startup kampane na portáli Indiegogo, kde sa dá získať od príspevku v sume od 247 euro. Balenie s plaveckou doskou alebo nafukovacím plameniakom je ponúkané od 330 euro. Súprava s doskou spolu s nafukovacím plameniakom stojí 379 euro. Dodávka je naplánovaná od júla 2021.

Modulárny podvodný skúter LeFeet C1.