Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

TS Creative: Slúchadlá Sound Blaster JAM

TS Creative: Slúchadlá Sound Blaster JAM
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 1. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ultra ľahké Bluetooth slúchadlá s mikrofónom Sound Blaster® JAM sú určené prevažne pre smartfóny a tablety a môžu pochváliť až 12 hodinovou výdržou batérie ako aj spracovaním zvuku cez Sound Blaster po pripojení cez USB k PC/Mac.

Spoločnosť Creative Technology Ltd predstavila Sound Blaster® JAM, ľahké a výkonné Bluetooth slúchadlá s dlhou životnosťou batérie, aby zabezpečili užívateľom smartfónov fantastický bezdrôtový zvuk pre hudbu, filmy, hry a hovory kdekoľvek na cestách. Slúchadlá po pripojení k PC/ Mac cez USB ponúkajú vylepšený zvuk vďaka technológii Sound Blaster.

Perfektný spoločník pre váš smartfón

Slúchadlá Sound Blaster JAM podporujú verziu Bluetooth 4.1, ktorá umožňuje používateľom komunikovať a streamovať zvukový obsah zo svojho mobilného zariadenia bez káblov. Taktiež sú slúchadlá vybavené technológiou NFC (Near Field Communication), ktorá umožňuje jednoduché bezdrôtové párovanie jedným dotykom.

Moderný odľahčený dizajn, pohodlné náušníky, dlhá výdrž batérie a bezproblémové ovládanie na náušníkoch robí z týchto slúchadiel ideálneho spoločníka pre váš smartfón počas hands-free hovorov, prehrávania hudby, sledovania filmov a hrania mobilných hier.

Ich výkonné neodymové meniče vnášajú do hudby život, zatiaľ čo vstavaný mikrofón s redukciou šumu a ozveny ponúka úžasnú čistotu hlasu, ideálne pre telefonovanie cez Bluetooth.

JAM

Sound Blaster pre zvýraznenie zvuku slúchadiel vo vašom PC/Mac

Pripojte slúchadlá Sound Blaster JAM k vášmu počítaču cez USB a vypočujte si čisté nekomprimované digitálne prehrávanie zvuku a zabavte sa s pokročilou technológiou Sound Blaster SBX Pro Studio™ pre vylepšenie hudby, filmov a hier.

Sada zvukových technológií SBX Pro Studio, ako je napríklad Surround, Crystalizer, Bass, Smart Volume a Dialog Plus, poskytujú užívateľom možnosť úplneho prispôsobenia každého aspektu a nastavenia zvuku slúchadiel.

Technológia SBX Surround zväčšuje a rozširuje virtuálnu priestrannosť zvuku, ktorá umožňuje užívateľom vychutnať si reálny priestorový zvuk pri sledovaní filmov alebo hraní hier, zatiaľ čo technológia SBX Crystalizer obnovuje detaily a rozširuje dynamický rozsah zvuku.

Dostupnosť

Bluetooth slúchadlá Creative Sound Blaster JAM budú dostupné od konca Januára 2015 zatiaľ len v online obchode na stránke na www.creative.com.

Informácie o dostupnosti v obchodoch nájdete u lokálneho autorizovaného predajcu.

(Zdroj: TS Creative)