Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

3D tlačiarne a 3D perá Polaroid otvárajú priestor pre kreativitu

3D tlačiarne a 3D perá Polaroid otvárajú priestor pre kreativitu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 1. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Počas veľtrhu CES 2017 oznámila ikonická značka Polaroid nový rad 3D tlačiarní a 3D pier, ktoré sú určené pre vytváranie rôznych kreatívnych 3D objektov. Tieto zariadenia tak môžu uspokojiť každodenné potreby spotrebiteľov v Spojených štátoch a Kanade.

Tvorba 3D objektov pred vašimi očami

 

Tri nové modely 3D tlačiarní Polaroid sa môžu pochváliť kompaktným elegantným dizajnom. Sú určené pre každého, kto hľadá cestu ako ľahko tlačiť 3D modely, dielce a umelecké diela v pohodlí domova alebo v kancelárii. Používatelia majú možnosť kontrolovať proces 3D tlače prostredníctvom mobilnej aplikácie pre systémy Android a iOS. Progres tlače je zvýraznený farebnými svetlami priamo na tlačiarni.

3D tlačiarne Polaroid PLN1

Tlačiarne majú rozlíšenie tlačovej vrstvy 100 mikrónov a používajú 1,75 milimetrové vlákno, ktoré sa môže meniť počas tlače pre jednofarebné a viac farebné prevedenia. Okrem toho disponujú všetky modely detskou poistkou pre zvýšenie bezpečnosti počas procesu tlače.

Najmenší z troch modelov, 3D Polaroid PLN1 je navrhnutý pre domáce použitie, alebo pre malé kancelárie a je ideálny pre začiatočníkov. Dokáže tlačiť v štyroch veselých farbách, ružovej, čiernej, modrej a bielej. Pokročilejší používatelia môžu siahnuť po modeli 3D Polaroid PLG1, ktorý prichádza v matnej čiernej farbe. Tlačiareň je vybavená vstavanou kamerou, ktorá umožní používateľom sledovať pokrok pri 3D tlači a posielať snímky do pripojeného smartfónu pre zasielanie na sociálne siete. Model 3D Polaroid PLG1Pro prináša špeciálne nakonfigurovanou duálnou hlavou pre dvojfarebnú tlač objektov.

3D tlačiarne Polaroid PLG1

Vybudujte farebné 3D umelecké diela

 

Nový rad 3D pier Polaroid umožňuje používateľom vytvárať detailné 3D modely priam s ľahkosťou. Perá majú ergonomický dizajn pre pohodlné uchopenie pre všetkých používateľov a sú ideálne pre zábavu, domácu umeleckú tvorbu a remeselné projekty. Pre 3D tlač s pomocou pier je možné použiť obe populárne vlákna PLA a ABS. Vstavaný LCD displej zobrazuje režim vlákna a teplotu tlače. Voliteľné rýchlosti a systém s automatickým vysúvaním vlákna prinášajú jednoduché použitie, presnosť a lepšiu kontrolu pri tvorbe.

K dispozícii sú dva modely 3D pier, konkrétne Polaroid DRW100 3D a bezdrôtový variant Polaroid DRW101 3D. Oba modely majú v balení 10 metrové vlákno a bezdrôtový model DRW101 je vybavený vstavanou batériou a nabíjacím stojanom. Tlačové perá sú vyvedené v zábavných a žiarivých farbách – bielej, čiernej, modrej, ružovej a žltej.

3D perá Polaroid DRW100

Dostupnosť

 

Nové 3D tlačiarne a 3D perá Polaroid sú zatiaľ určené pre trh v USA a Kanade a budú ponúkané cez autorizovaného predajcu coretechworld.com. 3D Tlačiarne sa na pulty v maloobchodoch dostanú v priebehu júla, zatiaľ čo 3D perá by mali byť k dispozícii už v marci. Maloobchodná cena 3D tlačiarní Polaroid by sa mala pohybovať v rozmedzí 499 až 799 dolárov a 3D perá Polaroid dostanú cenovku od 129 do 149 dolárov.

Bezdrôtové 3D pero Polaroid DRW101