Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Šikovný bezdrôtový reproduktor Creative MUVO 1C sa zmestí do dlane

Autor:
Ľubo Straka
Zverejnené:
29. 9. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Dnes sme si zvykli na to, že nás hudba sprevádza na každom kroku. Vďaka zariadeniu Creative MUVO 1C to platí doslova. Ide totiž o reproduktor, ktorý sa zmestí do dlane, takže je dokonale mobilný.

Jeho mini veľkosť mu však neuberá na výkone. Zvuk mu dodáva továrensky vyladený menič plného rozsahu. No ani o basy používateľ nepríde. Zadnú stranu totiž pokrýva pomerne veľká pasívna ozvučnica, ktorá je im nápomocná.

Svoje vie MUVO 1C aj o výdrži. Vo vnútri sa totiž skrýva 650 mAh batéria, ktorá zabezpečí až 6 hodín prehrávania hudby. Aj keby sa však vybila, dokážete reproduktor hneď pripojiť cez microUSB do siete a pokračovať v domácej párty zábave.

Je zrejmé, že ide o reproduktor, ktorý si rozumie s tabletom či smartfónom. S týmito zariadeniami komunikuje cez Bluetooth. Práve to využíva reproduktor aj na to, aby používateľovi ponúkol možnosť vytvoriť si z neho hands-free sadu, cez ktorú sa dajú zdvíhať hovory a komunikovať.

Ďalšiu technológiou Wireless Link si reproduktor prináša na to, aby sa dokázal spojiť s ďalším rovnakým zariadením, čím sa vytvorí stereo sústava a znásobí aj zvuk. No a na záver ešte jedna zaujímavá vlastnosť tohto drobca. Celkom si rozumie so striekajúcou vodou, nakoľko má vo svojom rodnom liste aj krytie IP66.

Reproduktor Creative MUVO 1C je tak zariadením, ktoré sa pre svoje vlastnosti, a tiež váhu a veľkosť, zrejme dostane s novým majiteľom na mnohé jeho cesty.

Bezdrôtový reproduktor Creative MUVO 1C.