Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nové mäkké tkaninové chladničky OtterBox sa dajú nosiť ako batoh

Nové mäkké tkaninové chladničky OtterBox sa dajú nosiť ako batoh
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 1. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť OtterBox je známa najmä svojou širokou škálou ochranných puzdier pre smartfóny a tablety, no pomaly rozširuje svoj sortiment výrobkov aj do iných oblastí. V nadväznosti na jej odolné prenosné chladničky Venture z minulého roka, výrobca prináša dva nové modely prenosných chladničiek. Tie majú tentoraz mäkké nespevnené telo z tkaniny, aby sa dali ľahko prenášať, pričom jeden model dokonca prichádza s popruhmi, aby sa dal nosiť ako batoh.

Nespevnené prenosné chladničky OtterBox Trooper sa dodávajú v dvoch modeloch, ktoré sú vybavené kvalitnou tepelnou izoláciou. Výrobca tvrdí, že tieto prenosné chladničky môžu udržať ľad po dobu viac ako 3 dni, čo samozrejme nie je tak dlho, ako v prípade prenosných chladničiek s pevným telom. No je to dostatočná doba pre takýto typ tkanivovej chladničky, ktorá sa dá zobrať na krátke výlety do prírody, táborenie alebo k slnečnej pláži.

Menší model s názvom Trooper 20 má kapacitu približne 20 litrov a váži 2,9 kilogramu. Má otváracie veko a ľahko sa prenáša cez rameno s pomocou 5 centimetrov širokého polstrovaného popruhu.

Mäkká prenosná chladnička OtterBox Trooper 20.

Druhý model s názvom Trooper LT 30 je o niečo zaujímavejší, jeho objem je zhruba 30 litrov a otvára sa na štýl lekárskej tašky, čím sa vytvorí široký otvor pre ľahký prístup ku chladeným veciam. Trooper LT 30 tiež môže fungovať ako chladiaci batoh s vstavanými popruhmi, ktoré umožňujú striedanie medzi nosením cez rameno a na chrbte ako batoh. Tento model je len mierne ťažší s váhou približne 3 kilogramy.

Mäkká prenosná chladnička OtterBox Trooper LT 30.

Oba modely sú odolné voči vode a prachu v kategórii IP65, takže môže na ne pršať, no nemali by sa úplne ponárať do vody. Mimoriadne užitočná dizajnová pomôcka je zabudovaný otvárač fliaš. Ceny prenosných nespevnených chladničiek Trooper 20 a Trooper LT 30 začínajú na úrovni 249 dolárov a 299 dolárov. Dodávajú sa v troch farebných prevedeniach - Hazy Harbour (biela a modrá), Alpine Ascent (sivá a zelená) a Forest Edge (lesná kamufláž).

Mäkká prenosná chladnička OtterBox Trooper LT 30.