Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nové slúchadlá Bose 700s s vylepšeným potláčaním okolitého hluku

Nové slúchadlá Bose 700s s vylepšeným potláčaním okolitého hluku
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 5. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Aktívna technológia potláčania hluku v slúchadlách od spoločnosti Bose sa z roka na rok zlepšuje. S novou vlajkovou loďou bezdrôtových slúchadiel Bose Noise Canceling Headphones 700s by mala poskytnúť ešte lepší tichý komfort. Slúchadlá disponujú aj technológiami pre vylepšenie hlasu a Bose AR, čo je akási rozšírená realita pre vaše uši.

Nové bezdrôtové slúchadlá Bose Noise Canceling Headphones 700s sú založené na rovnakej technológii pre potláčanie okolitého, akú mala predošlá vlajková QC35s. No umožnia tiež používateľovi získať väčšiu kontrolu nad úrovňou potláčania ruchov, pričom nastavenia sa rozšírili až na celkovo 11 rôznych vstupov. V plnom režime dokážu slúchadlá eliminovať vonkajšie zvuky, no používateľ si ich môže nastaviť aj tak, prepúšťali viac ruchov, napríklad keď sa pohybuje v rušnej doprave alebo chce počuť konverzáciu.

Bezdrôtové slúchadlá Bose Noise Canceling Headphones 700s.

Výrobca tiež prepracoval systém mikrofónov, ktorý bol od základu navrhnutý tak, aby sa funkcia vyzdvihnutia hlasu dostala na novú úroveň. Slúchadlá 700s dostali do výbavy rovno osem mikrofónov, z ktorých sú štyri vyhradené pre technológiu potláčania hluku, zatiaľ čo zvyšné štyri sú určené na to, aby bol hlas používateľa hlasný aj pri komunikácii v hlučnom prostredí. To môže byť užitočné napríklad pri telefonovaní alebo pri použití hlasových príkazov pre digitálneho asistenta. Slúchadlá sú pritom kompatibilné s asistentmi Siri, Alexea a Google Assistant.

Bezdrôtové slúchadlá Bose Noise Canceling Headphones 700s.

Slúchadlá Bose Noise Canceling Headphones 700s tiež obsahujú funkciu AR Bose. Táto technológia deteguje polohu používateľa prostredníctvom GPS (v tomto prípade zrejme s pomocou spárovaného smartfónu) a vyzdvihuje vrstvy zvuku nad zvuky z reálneho sveta podľa toho, kde sa používateľ práve nachádza. Slúchadlá sa dajú sklopiť na plocho s pomocou jediného otočenia pre ľahšie prenášanie v puzdre, ktoré je súčasťou výbavy. Výdrž batérie na jedno nabitie je udávaná na približne 20 hodín.

Bezdrôtové slúchadlá Bose Noise Canceling Headphones 700s budú k dispozícii v čiernej a v striebornej farbe za cenu 399 dolárov. Dostupné budú od 30. júna.

 

Bezdrôtové slúchadlá Bose Noise Canceling Headphones 700s.