Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Najnovšie bezdrôtové slúchadlá Sony vás odrežú od okolitého sveta

Najnovšie bezdrôtové slúchadlá Sony vás odrežú od okolitého sveta
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 4. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Japonská Sony pridala do svojho portfólia bezdrôtové slúchadlá WH-CH710N s technológiou potláčania okolitých ruchov s duálnymi snímačmi hluku. Slúchadlá vydržia prehrávať po celý deň a majú aj režim, ktorý v prípade potreby prepustí zvuky z vonkajšieho sveta. Okrem toho Sony vydala aj úplne bezdrôtové slúchadlá do uší WF-XB700.

Technológia potlačenia okolitých ruchov od spoločnosti Sony je pôsobivá, takže aj nové bezdrôtové slúchadlá WH-CH710N rovnako účinne pomáhajú pri ignorovaní zhonu vonkajšieho sveta a umožnia nositeľovi sa plne sústrediť na hudbu. Tieto bezdrôtové slúchadlá sú vybavené technológiou, ktorá automaticky vyberie najúčinnejší filter pre potlačenie hluku tak, aby vyhovoval danému prostrediu. Robí sa to na základe neustálej analýzy komponentov okolitého zvuku, ktoré sú prenášané z mikrofónov umiestnených spredu a zozadu slúchadiel.

Bezdrôtové slúchadlá Sony WH-CH710N s technológiou potláčania okolitých ruchov.

Ak používateľ potrebuje dočasne počuť, čo sa deje okolo neho, napríklad počas chôdze v hustej premávke alebo pri počúvaní hlásení o doprave, môže aktivovať režim snímania okolitého zvuku, ktorý filtruje niektoré potrebné zvuky. Slúchadlá majú 30 mm meniče, ktoré sa postarajú o kvalitné ozvučenie v celom rozsahu počuteľných frekvencií. Integrovaná lítium-iónová batéria má výdrž až 35 hodín prehrávania na jedno nabitie. Ak sa batéria vybije, stačí ju niekde rýchlo na 10 minút nabiť a poskytne výdrž ďalšiu hodinu.

Po spárovaní bezdrôtových slúchadiel so smartfónom cez Bluetooth sú k dispozícii ovládacie prvky pre hands-free volanie a hlasovú interakciu s digitálnymi asistentmi. Existuje aj podpora pre NFC.

Bezdrôtové slúchadlá Sony WH-CH710N s technológiou potláčania okolitých ruchov.

Spoločnosť Sony uviedla na trh aj úplne bezdrôtové slúchadlá do uší WF-XB700, ktoré sú určené pre milovníkov sýtych basov, hoci spoločnosť tvrdí, že vysoké frekvencie budú stále zreteľné. Tvar slúchadiel do uší umožňuje bezpečné spojenie s tromi rôznymi bodmi okolo ucha. Vďaka kategórii IXP4 sú odolné voči daždivému počasiu a aj potu. Výdrž batérie je osem hodín na jedno nabitie, no v spojení s pribaleným nabíjacím puzdrom sa predĺži až na okolo 45 hodín.

Nové bezdrôtové slúchadlá Sony WH-CH710N s technológiou potláčania okolitých ruchov stoja 199,99 dolárov, zatiaľ čo nové úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Sony WF-XB700 dostali cenovku 129,99 dolárov.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Sony WF-XB700.