Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Solo Stove využíva prúdenie vzduchu pre konzistentné grilovanie

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 6. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Solo Stove predstavila rovnomenný gril na drevené uhlie, ktorý prináša možnosť konzistentného grilovania s pomocou systému prúdenia vzduchu. Vďaka tomu sa spotrebuje minimálne množstvo paliva a eliminuje sa aj vytváranie množstva dymu okolo samotného grilu.

Nový gril na drevené uhlie Solo Stove má dvojitú stenu, v ktorej prúdi horúci vzduch nasávaný kruhovým prieduchom okolo základne. Aby sa neutralizoval dym, je zadržiavaný vo vnútri steny a pracuje s cirkulujúcim prúdením vzduchu vo vnútri komory, čím sa vytvorí efekt ohrevu horúcim vzduchom.

Teplovzdušný gril na drevené uhlie Solo Stove.

Cieľom bolo odstrániť nekonzistentnosť, ktorá môže súvisieť s grilom na drevené uhlie. Podľa spoločnosti Solo Stove ich dizajn vytvára horúce teploty a spotrebuje menej paliva ako bežný gril na drevené uhlie. Drevené uhlie sa môže zahriať na požadovanú teplotu už v priebehu 10 až 15 minút a zostane horúce po dobu 45 minút prípravy jedla.

Telo grilu, rošt na drevené uhlie a rošt na pečenie sa po skončení dajú bez problémov vyčistiť. Všetky tieto komponenty sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele alebo z ocele valcovanej za studena, pričom hmotnosť celého grilu je 19,5 kg. Gril Solo Stove meria s osadeným vekom na výšku 37,5 cm a priestor na pečenie má priemer 56 cm.

Teplovzdušný gril na drevené uhlie Solo Stove.

Teplovzdušný gril na drevené uhlie Solo Stove sa dá predbežne objednať za akciovú cenu 549,99 dolárov. Po zahájení predaja od 7. septembra bude maloobchodná cena grilu 699,99 dolárov. K výbave patrí špachtľa, uchopovacie kliešte grilovacia vidlica z nehrdzavejúcej ocele, spolu s krytom na gril a jedným vreckom dreveného uhlia.

Teplovzdušný gril na drevené uhlie Solo Stove.