Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Ultraprenosný reproduktor Emberton prekvapuje svojou silou

Ultraprenosný reproduktor Emberton prekvapuje svojou silou
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 7. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Marshall, ktorá je známa najmä svojimi gitarovými zosilňovačmi, spojila sily s firmou Zound Industries, a do svojho portfólia Bluetooh reproduktorov pridala malinký prírastok s názvom Emberton. Ten je odolný voči vode, má dlhú výdrž batérie a sľubuje kvalitný 360-stupňový zvuk, ktorý „dokáže poskytnúť len Marshall“.

Ultraprenosný Bluetooth reproduktor Marshall Emberton má rozmery 68 x 160 x 76 mm a váži 700 gramov. No vďaka dvom zosilňovačom triedy D, ktoré napájajú dva 10-wattové meniče s plným rozsahom, by mal poskytnúť to, čo Marshall nazýva ako pravý stereofonický zvuk. Bezdrôtový reproduktor s touto technológiou tak dokáže vyhodnotiť viacsmerový zvuk a oddelí priestorový obsah stereo nahrávok pre dosiahnutie zvuku, ktorý je „hlasnejší a objemnejší ako jeho veľkosť“.

Ultraprenosný Bluetooth reproduktor Marshall Emberton.

Z estetického hľadiska sa vyznačuje reproduktor jasnými rysmi produktov spoločnosti Marshall – od palety čiernej, bielej, šedej a zlatej farby, až po prednú mriežku, ktorá je podobná gitarovým zosilňovačom. Mriežka je celokovová a telo je zosilnené silikónom. Bezdrôtový reprouktor Emberton sa môže pochváliť certifikáciou IPX7, čo znamená, že ho môžete namočiť do vody do hĺbky jedného metra a to po dobu 30 minút, a mal by bez problémov fungovať po jeho vytiahnutí.

Ultraprenosný Bluetooth reproduktor Marshall Emberton.

Bezdrôtové pripojenie k zdrojovému zariadeniu zabezpečuje technológia Bluetooth 5.0, hoci výrobca neuvádza podporované kodeky. Prehrávanie sa ovláda pomocou viacsmerného zlatého gombíkového ovládača na vrchu reproduktora. Batéria má výdrž viac ako 20 hodín prehrávania na jedno nabitie.

Nový bezdrôtový reproduktor Marshall Emberton sa už predáva za 149,99 dolárov.

Ultraprenosný Bluetooth reproduktor Marshall Emberton.