Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lampášový reproduktor navodí náladu, keď bliká ako sviečka

Lampášový reproduktor navodí náladu, keď bliká ako sviečka
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
15. 7. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Tlmené osvetlenie a správna voľba melódií môžu pomôcť s relaxovaním na terase, v záhrade alebo počas kempovania. Namiesto toho, aby spoločnosť Sony vyrobila samostatné zariadenia, vytvorila hybridnú prenosnú lampu s reproduktorom, ktorý poskytuje 360 stupňové ozvučenie, zatiaľ čo lampa vydáva žiaru podobne ako sviečka.

Toto hybridné zariadenie nesie názov LSPX-S3 a v jeho základni je umiestený 46 milimetrový stredový menič a optimalizovaný pasívny basový woofer, zatiaľ čo tri aktuátory pripevnené v sklenenej trubici v hornej časti poslúžia v podstate ako sklenený výškový reproduktor.

Sklenený valec má v základni LED svetlo, ktoré sa dá pomocou dotykového senzora nastavovať na viac ako 32 úrovní jasu. Je k dispozícii aj špeciálny režim, vďaka ktorému svetlo bliká podobne ako sviečka. A ak má používateľ náladu na zábavu, existuje dokonca nastavenie synchronizáciu jemného svetelného pulzu v rytme hudby.

Používatelia môžu spárovať hudobný zdroj, ako je napríklad smartfón, s LSPX-S3 cez bezdrôtovú technológiu Bluetooth 5.0 a pre streamovanie vo vysokom rozlíšení existuje podpora prostredníctvom LDAC kodeku. Každý reproduktor môže pôsobiť ako ľavý alebo pravý zvukový kanál v prepojenom stereofónnom nastavení v páre alebo poslucháči môžu pomocou aplikácie Party Connect synchronizovať hudbu a osvetlenie na viacerých jednotkách. Aplikáciu Sony Music Center je možné použiť aj na diaľkové ovládanie a na nastavenie časovača vypnutia.

Aj keď je možné hybridnú lampu a reproduktor napájať zo sieťovej zásuvky cez USB-C port, prináša výhody zabudovanej batérie až pre osem hodín prenosného používania na jedno nabitie.

Ako už môže názov napovedať, model LSPX-S3 je tretím výletom spoločnosti Sony do sveta lámp. Táto tretia generácia modelu je zatiaľ najlacnejšia, aj keď má stále vysokú cenu 349,99 dolárov.