Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Akcia Life Unstoppable umožní návštevu „domu plného prekvapení“

Akcia Life Unstoppable umožní návštevu „domu plného prekvapení“
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
22. 9. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Úspešný formát minuloročnej prezentácie domácich spotrebičov a ďalších produktov „Life Unstoppable: the house of surprises“ využije spoločnosť Samsung Electronics aj v tomto roku. Tentokrát ale spoločnosť posúva koncept domu Samsungu o krok ďalej a prevedie účastníkov virtuálnou prehliadkou domu rodiny Unstoppables (Nezastaviteľných), ktorej rôznorodým členom pomáha ekosystém Samsungu zvládať nielen každodenné úlohy, ale tiež sa dobre zabaviť a načerpať nové sily a inšpiráciu do života.

Spoločnosť Samsung pozýva na 12. októbra 2021 mediálnych, maloobchodných a priemyselných partnerov, aby im otvorila dvere do sveta nových možností. Samsung, inšpirovaný minuloročnou hernou scénou, predstaví svoje najnovšie inovácie vo formáte knihy s príbehmi z „domu plného prekvapení“ rodiny Unstoppables. Ukazuje životy kľúčových postáv a predvádza schopnosť produktov Samsung podporovať dobrú náladu, kreativitu a produktivitu v každodennom živote. Účastníci budú odchádzať s túžbou a odhodlaním vymaniť sa z doterajšej nudnej pohodlnej rutiny a žiť život naplno, plný dobrodružstva a kreativity. Tento životný štýl označuje spoločnosť Samsung ako Life Unstoppable (Život naplno).

Formát a koncepcia „Life Unstoppable: the house of surprises“ ukazuje „umenie žiť“, čo môže byť pre bežného človeka často veľmi náročnou disciplínou. Prostredníctvom tejto unikátnej akcie spoločnosť Samsung pokračuje v predstavovaní inovácií, ktoré vychádzajú v ústrety potrebám ľudí, búrajú bariéry a umožňujú žiť prepojený a inovatívnejší život - to všetko bude počas akcie podrobnejšie vysvetlené a objasnené.

„Naše domovy nám slúžia už takmer dva roky ako bezpečné útočisko pred covidovými turbulenciami okolitého sveta. Naše mobily a tablety nám umožnili zostať v spojení s rodinou a priateľmi. Televízory poskytli mnohým možnosť úniku zo všednej reality. Pri pohľade do budúcnosti však mnohí z nás cítia, že už im domov neponúka dostatok inšpirácie. Preto pokračujeme v uvádzaní prekvapivých inovácií, ktoré si naši zákazníci obľúbili. Tešíme sa, že budeme môcť predstaviť náš nový rad zariadení pre rok 2021, ktorý prinesie do domácností po celej Európe nový pocit radosti a dodá ľuďom chuť žiť naplno," hovorí Benjamin Braun, marketingový riaditeľ spoločnosti Samsung Europe.

Komfortné zóny sú v nepokojných časoch veľmi dôležité, kreativita a nadšenie v nich však po čase upadá a slabne. Aby sa naše domovy premenili na hybridné priestory, ktoré poskytujú pohodlie a inšpiráciu, je potrebné väčšinou urobiť nejaký reštart. Spoločnosť Samsung dúfa, že najnovšia akcia Life Unstoppable povzbudí tých, ktorí sa vo svojich domovoch cítia „vyhorení“ a aby sa nebáli stlačiť pomyselné tlačidlo, ktoré ich vráti do hry a zažne novú iskru v ich domovoch, ktoré im zovšedneli a prestali prinášať radosť a opätovne sa do nich zamilovali.

Akcia spoločnosti Samsung „Life Unstoppable: the house of surprises“ bude prístupná pre médiá, maloobchodných predajcov a priemyselných partnerov 12. októbra 2021 od 11:00 SELČ.

Záznam akcie bude verejne prístupný od 18. októbra 2021, od 11:00 SELČ, na www.samsung.com. #LifeUnstoppable.

(Zdroj: Tlačová správa Samsung)