Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Odolné a jasné svietidlo Glowstone sa dá využiť rôznymi spôsobmi

Odolné a jasné svietidlo Glowstone sa dá využiť rôznymi spôsobmi
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 12. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Glowstone vytvorila univerzálne svietidlo, ktoré príde vhod pre takmer každú príležitosť. Svietidlo je kompaktné a odolné. Vďaka krytiu IP69X dokáže dokonca pracovať aj pod vodou.

Svietidlo Glowstone Flashligt je navrhnuté tak, aby sa stalo užitočným pomocníkom všade tam, kde bežné svietidlá alebo baterky nemusia poslúžiť. V režime Boost dokáže svietiť so silou až 900 lúmenov, čo je o niečo menej, ako zvládne priemerný svetlomet v automobile alebo 65 wattová žiarovka, takže o nedostatok svetla sa nemusíte obávať.

Tento užitočný nástroj má kompaktné rozmery 68 x 51 x 13 mm a váži len 75 gramov. Jeho telo je vyrobené zo silikónu a malo by vydržať aj nešetrnejšie zaobchádzanie či pád z výšok alebo náraz o stenu. Svietidlo sa môže pochváliť krytím v kategórii IP69X, čo znamená, že sa dá použiť aj pod vodou, do hĺbky až 30 metrov.

Univerzálne odolné svietidlo Glowstone Flashligt.

Nabíjanie batérie je vyriešené bezdrôtovo prostredníctvom technológie Qi, ktorú poznáme z niektorých smartfónov. Batéria by na jedno nabitie mala vydržať po dobu až 32 hodín v režime s nízkou intenzitou svietenia alebo jednu hodinu v maximálnom režime Boost. Ako vreckové svietidlo si Glowstone Flashlight prináša množstvo spôsobov využitia.

Používateľ pritom vie využiť rad doplnkov, ako sú mini statívy, sacie držiaky, háčiky, svorky, popruhy na hlavu, spony na opasok alebo držiak GoPro. Vďaka tomu sa Flashlight môže premeniť na čokoľvek, od pracovného svetla v garáži či dielni až po zavesené svetlo či čelovú lampu. Dokonca môže nahradiť blesk na fotoaparáte alebo sa dá namontovať aj na bicykel – jedno biele svetlo vpredu a druhé červené dozadu.

Univerzálne odolné svietidlo Glowstone Flashligt.

Univerzálne svietidlo Glowstone Flashlight má 9 režimov s tromi nastaveniami jasu. Momentálne je dostupné prostredníctvom start-up kampane v cene 22 libier (približne 25 euro) za jedno svietidlo bez nabíjacieho panela. Multifunkčná súprava za 56 libier (asi 63 euro) obsahuje dve svietidlá a množstvo príslušenstva pre jeho upevnenie, vrátane dvoch držiakov na bicykel. Kampaň už niekoľkonásobne prekonala svoj cieľ a tak je pravdepodobné, že sa dodávky začnú podľa plánu, ktorý bol nastavený na marec 2019.

Univerzálne odolné svietidlo Glowstone Flashligt.

Univerzálne odolné svietidlo Glowstone Flashligt.