Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

VR okuliare HTC Vive budú mať čoskoro vlastné integrované slúchadlá

VR okuliare HTC Vive budú mať čoskoro vlastné integrované slúchadlá
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 5. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť HTC pre svoje VR okuliare Vive odhalila príslušenstvo Deluxe Audio Strap, ktoré zariadeniu pre zobrazenie virtuálnej reality pridáva integrované slúchadlá, už počas výstavy CES 2017 v januári, no až teraz sme sa konečne dozvedeli dátum oficiálneho vydania.

Nastaviteľná výbava Deluxe Audio Strap pre VR okuliare Vive prináša ich používateľom pohodlný integrovaný audio zážitok bez potreby nosenia vlastných samostatných slúchadiel. Audio príslušenstvo je podľa spoločnosti HTC pohodlné na nosenie a dá sa jednoducho prispôsobiť podľa proporcií používateľovej hlavy tak, aby integrované slúchadlá netlačili ani po dlhšej dobe používania vo virtuálnej realite.

Hoci sa výbava Deluxe Audio Strap za cenu 99,99 dolárov môže zdať zbytočným prídavkom, určite poteší každého používateľa, ktorí nie je spokojný s využívaním štandardných slúchadiel alebo slúchadiel do uší počas jeho zážitkov v prostredí virtuálnej reality. Spoločnosť HTC začne toto príslušenstvo dodávať od 1. júna.

Spoločnosť HTC začne od 1. júna predávať príslušenstvo Deluxe Audio Strap, ktoré majiteľom VR okuliarov Vive pridá vlastné integrované slúchadlá

Deluxe Audio Strap však bude zahrnutý aj pre súpravu Vive Business Edition (Vive BE). Tá je určená pre vývojárov a firmy, ktoré si po 27. februári zakúpili produkt Vive BE. Samozrejme aj tí dostanú toto zariadenie v deň oficiálneho vydania. Na druhú stranu treba však spomenúť, že konkurencia v podobe VR okuliarov Oculus Rift má podobné audio nastavenie už priamo zabudované a nie je ho potrebné dokupovať zvlášť.