Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Notebook s výklopným displejom vás chce viac vtiahnuť do hry

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 8. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Acer chce zaujať nadšencov počítačových hier svojim novým modelom herného notebooku Predator Triton 900. Ten má 4K displej vložený do výklopných ramien tak, aby si hráč v prípade potreby mohol priblížiť akciu smerom k sebe. Notebook sa vyznačuje i aktualizovaným chladiacim systémom AeroBlade, ktorý je údajne inšpirovaný letom sovy.

Acer toho neprezradil veľa o svojej novinke, no herný notebook Predattor Triton 900 bude poháňaný grafickou kartou podporujúcou Nvidia G-Sync a môžeme v ňom očakávať aj najnovšie procesory Intel Core. Pozornosť teda bola hlavne zameraná na zaujímavý systém robustných závesov Ezel a na najnovšiu technológiu chladenia Acer AeroBlade.

Herný notebook Acer Predator Triton 900.

Dotykový 4K displej s uhlopriečkou 17 palcov je osadený do masívnych ramien závesov Ezel, ktoré používateľovi umožnia obrazovku prisunúť bližšie k sebe k hornej časti klávesnice. To by ho malo podľa výrobcu ešte viac vtiahnuť do hernej akcie. Okrem toho sa displej dá preklopiť aj na opačnú stranu tak, aby sa obsah zobrazil kamarátovi, ktorý sedí oproti.

Herný notebook Acer Predator Triton 900.

Hardvér notebooku Predator triton 900 je chladený štvrtou generáciou chladiaceho systému AeroBlade 3D. Pri jeho výrobe sa vývojári z Aceru vraj nechali inšpirovať letom sovy. Napodobnením okrajov krídiel sovy vznikli separátne zúbkované okraje ventilátorov. Tým sa vývojárom podarilo zvýšiť prietok vzduchu o 10 percent a zároveň sa minimalizoval hluk v porovnaní s predchádzajúcou generáciou tejto chladiacej technológie.

Za zmienku stojí aj klávesnica s farebným RGB podsvietením, ktorej klávesy majú nízky zdvih pre rýchlu odozvu v hrách. Na pravej strane sa nachádza plocha touchpadu, ktorá môže poslúžiť aj ako dotyková číselná klávesnica.

Herný notebook Acer Predator Triton 900.