Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

MOFT Z: Kompaktný prenosný stolík 4 v 1 pre váš notebook

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
24. 3. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Tím mladých amerických návrhárov vytvoril kompaktné a univerzálne riešenie skladacieho stolíka, ktorý je dostatočne tenký na to, aby sa zmestil do kabelky, kufríka či batohu. Doplnok s názvom MOFT Z je navrhnutý tak, aby používateľom notebookov poskytol maximálne pohodlie, kdekoľvek sa práve nachádzajú.

MOFT Z je skladací doplnok pre notebook, ktorý sa dá zložiť na hrúbku časopisu. Má štyri rôzne pozície rozloženia, čo umožní používateľom podľa potreby pracovať v sede alebo v stoji. Dizajn prenosného stolíka je v tvare písmena Z a ponúka jednu polohu na státie a tri alternatívne polohy na sedenie. Každá z nich sa dá dosiahnuť jednoduchým zložením jednotky bez potreby akýchkoľvek nástrojov.

Kompaktný prenosný stolík pod notebook MOFT Z.

Kompaktný prenosný stolík pod notebook MOFT Z je vyrobený z odolnej konštrukcie s trojuholníkovou podperou zo skleneného vlákna. Vďaka tomu dokáže uniesť maximálnu hmotnosť až takmer 10 kilogramov. Samotná jednotka váži 850 gramov a dodáva sa s magnetickou klopou pre zosilnenie rámu. Vonkajší materiál je z umelej polyuretánovej kože.

Kompaktný prenosný stolík pod notebook MOFT Z.

Vývojári hľadajú finančné prostriedky pre rozbehnutie výroby prostredníctvom start-up kampane na portáli Kickstarter. MOFT Z je v akcii ponúkaný za 49 dolárov. Maloobchodná cena bola nastavená na 69 dolárov. Už teraz sa podarilo vyzbierať takmer pol milióna dolárov, pričom cieľ bol nastavený na 10 000 dolárov. Všetko teda nasvedčuje, že by sa podporovatelia kampane mohli svojich prenosných kompaktných stolíkov dočkať niekedy v priebehu mája tohto roku.

Kompaktný prenosný stolík pod notebook MOFT Z.