Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Naga Pro: Bezdrôtová modulárna herná myš s množstvom tlačidiel

Naga Pro: Bezdrôtová modulárna herná myš s množstvom tlačidiel
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 9. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Väčšina výrobcov tvrdí o svojich herných myšiach, že fungujú skvele pre akýkoľvek typ hier. Nová bezdrôtová myš Razer Naga Pro to však aj naozaj dokazuje. Vďaka magneticky pripojiteľným modulom s tlačidlami môže byť praktickou voľbou pre hry, ktoré si vyžadujú viac príkazov, ako sú napríklad MOBA, MMO či RTS tituly.

Nová bezdrôtová modulárna herná myš Razer Naga Pro je v podstate bezdrôtovou verziou modelu hernej myši Razer Naga Trinity z roku 2017. K počítaču sa dá pripojiť prostredníctvom Bluetooth pripojenia alebo pomocou pribaleného bezdrôtového 2,4 GHz prijímača. Naga Pro je ergonomická herná myš, ktorá pohodlne naplní dlaň hráča a jeho prsty rozmiestni na tlačidlá prirodzene.

Najväčšou zmenou oproti staršiemu káblovému modelu Naga Trinity, teda okrem bezdrôtového pripojenia, je to, že jeden z troch vymeniteľných magnetických modulov s ovládacími tlačidlami už nemá kruhové usporiadanie tlačidiel. Teraz sú tlačidlá rozmiestnené v kompaktnom šesťtlačidlovom usporiadaní po troch tlačidlách v rade. Ďalší modul má dve štandardné bočné tlačidlá, zatiaľ čo tretí modul si zachoval rozloženie s až 12-timi tlačidlami pre hranie hier, v ktorých sa vyžaduje množstvo rôznych príkazov.

Bezdrôtová modulárna herná myš Razer Naga Pro.

Myš Naga Pro je vybavená optickým snímačom Razer Focus+ s citlivosťou až 20 000 DPI. Používa tiež optické spínače, ktoré aktivujú každé stlačenie rýchlejšie ako mechanické spínače. Táto myš ponúka z hľadiska prispôsobenia oveľa väčšiu flexibilitu ako ktorákoľvek z ostatných myší spoločnosti Razer, ako aj väčšina herných myší od iných výrobcov na trhu. Funkcia každého tlačidla sa dá prispôsobiť prostredníctvom softvéru Razer Synapse 3. S podporou pre až päť herných profilov, ktoré sa ukladajú na interné úložisko myši, si môže používateľ nakonfigurovať niekoľko rôznych schém ovládania pre každý z odnímateľných modulov s tlačidlami.

Spoločnosť Razer tvrdí, že nová bezdrôtová myš Naga Pro by mala poskytovať výdrž až 150 hodín hrania na jedno nabitie batérie cez Bluetooth pripojenie a 100 hodín pomocou bezdrôtového 2,4 GHz prijímača. Batéria sa nabíja pomocou priloženého Micro USB kábla. Bezdrôtová modulárna herná myš Razer Naga Pro sa už predáva za cenu 149,99 dolárov.

Bezdrôtová modulárna herná myš Razer Naga Pro.