Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Najnovšie herné príslušenstvo od Razeru sú žuvačky pre hráčov

Najnovšie herné príslušenstvo od Razeru sú žuvačky pre hráčov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 9. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Razer je známa svojim kvalitným herným príslušenstvom, ako sú počítačové myši, klávesnice, slúchadlá či herné ovládače. Najnovším herným doplnkom spoločnosti Razer sa stali veľmi netradične žuvačky, ktoré sú zamerané na zvýšenie sústredenia hráča a rýchlejšieho reakčného času v hrách.

V spolupráci so spoločnosťou Mars Wrigley, výrobcom známych žuvačiek 5 Gum, tak vznikli žuvačky pre hráčov s názvom „Respawn by 5 Gum“. Tie existujú v troch príchutiach: chladná mäta, tropický punč a granátové jablko s melónom. Tieto nové žuvačky sú už k dispozícii za cenu 2,99 dolárov za balenie s 15-timi kusmi alebo za cenu 27,99 dolárov za 10 balení. Zakúpiť sa dajú na stránkach spoločností Razer a Amazon. Nie je to pritom prvý takýto pokus mimo počítačového príslušenstva. Spoločnosť Razer už predtým niečo podobné skúšala a v minulom roku vydala ochutený energetický nápoj pre hráčov.

Nové žuvačky Razer Respawn 5 pre hráčov.

Razer tvrdí, že nové žuvačky boli vyvinuté v rámci „rozsiahleho výskumu a vývoja“, ktorého časť je založená na štúdiu denných režimov, herných plánov a zvykov či už príležitostných alebo profesionálnych hráčov. Na rozdiel od predchádzajúceho energetického nápoja je jediným zdrojom kofeínu v žuvačke čistý extrakt zo zeleného čaju. Spoločnosť Razer uviedla, že chce vyvinúť produkt, ktorý by sa dal „konzumovať kedykoľvek počas dňa alebo v noci, aby sa hráči lepšie sústredili, ale aby nemal na nich nepretržitý vplyv, keď skončia s hrou“. Je zaujímavé, že žuvačky sú v netradičnej čiernej farbe, ale výrobca ubezpečuje, že vám vaše ústa po nich nesčernejú.

V poslednej dobe sa množstvo firiem snaží nejakým spôsobom priblížiť k čoraz narastajúcemu hernému biznisu. A teraz si vďaka partnerstvu so spoločnosťou Razer k nemu našiel cestu aj jeden z obľúbených výrobcov sladkostí.

Nové žuvačky Razer Respawn 5 pre hráčov.