Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Xbox Series X príde 10. novembra, objednať sa bude dať už čoskoro

Xbox Series X príde 10. novembra, objednať sa bude dať už čoskoro
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
10. 9. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Microsoft po nedávnom odhalení dátumu vydania a ceny základnej verzie novej hernej konzoly Xbox Series S neváha a zverejňuje tieto zásadné informácie aj o svojej novej vlajkovej lodi Xbox Series X.

Tá dorazí na trh v rovnaký deň ako herná konzola Xbox Series S, čiže 10. novembra. Cena bola stanovená na prijateľných 499 dolárov. Predbežné objednávky novej hernej konzoly sa začnú už od 22. septembra, kedy Microsoft ponúkne Xbox One X aj prostredníctvom svojho programu Xbox All Access. Ide o balík služby, ktorá rozdeľuje náklady na konzolu Xbox, Xbox Game Pass Ultimate a Xbox Live do mesačných platieb po dobu 24 mesiacov.

Xbox Series X bude k dispozícii prostredníctvom služby Xbox All Access za 34,99 dolárov mesačne, vrátane predplatného Xbox Game Pass Ultimate. Spoločnosť Microsoft rýchlo rozširuje svoj program Xbox All Access a dokonca kombinuje aj EA Play s Xbox Game Pass Ultimate a Xbox All Access. EA Play obsahuje viac ako 60 titulov od spoločnosti Electronic Arts, hier ako FIFA 2020 a Titanfall 2.

Nová herná konzola Microsoft Xbox Series X.

Xbox All Access bude v čase uvedenia (10. novembra) herných konzol Xbox Series X a S na trh k dispozícii v 12 krajinách. Programu sa dočkajú v Austrálii, Kanade, Dánsku, Fínsku, Francúzsku, na Novom Zélande, v Nórsku, Poľsku, Južnej Kórei, Švédsku, Spojenom kráľovstve a v USA. Ďalšie trhy budú nasledovať v roku 2021.

Pridanie EA Play k Xbox Game Pass Ultimate je významné pre uvedenie herných konzol Xbox Series X a Series S. S oneskorením vydania hry Halo Infinite tak našla spoločnosť Microsoft spôsoby, ako uzavrieť partnerstvo s Bungie pre Destiny 2 na Game Pass a teraz s Electronic Arts na vytvorenie ešte väčšej knižnice herných titulov pre predplatiteľov služby.