Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Ponorte sa do tajov robotiky so súpravou WLKATA Mirobot

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
29. 12. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ak vás baví robotika alebo poznáte niekoho, kto sa o ňu intenzívne zaujíma, vzdelávacia súprava WLKATA Mirobot 6-Axis Mini Robot Arm by mohla byť to pravé. Prináša totiž zbierku robotických technológií v malom a dostupnom balení.

Vzdelávacia robotická súprava Mirobot, inšpirovaná slávnym priemyselným robotickým ramenom ABB IRB 6700, ktoré sa využíva vo vyspelých továrňach po celom svete, bola vytvorená ako kompaktné, cenovo dostupné a používateľsky prívetivé minipriemyselné robotické rameno určené pre študentov inžinierstva umelej inteligencie všetkých vekových kategórií.

Súprava sa dodáva so všetkými potrebnými nástrojmi na vyskúšanie vlastného 6-osového mini robotického ramena v pohodlí domova. S vopred zostaveným kompaktným robotickým mini ramenom WLKATA Mirobot, ktoré je pripravené na použitie hneď po vybalení zo škatule tak používatelia budú môcť okamžite začať testovať jeho rôzne inteligentné metódy ovládania.

vzdelávacia robotická súprava WLKATA Mirobot 6-Axis Mini Robot Arm.

Mirobot je najmenšie 6-osové priemyselné robotické rameno, ktoré je v súčasnosti k dispozícii, a ktoré sa môže pochváliť opakovanou presnosťou polohovania 0,2 mm. Malá, no vlastnosťami mohutná súprava naučí používateľov základné príkazy a potom ich rozšíri o zložitejšie programové úlohy, ktoré sa môžu používatelia naučiť vlastným tempom.

Môžu tak naučiť svoje robotické rameno vyberať, umiestňovať, montovať veci a vykonávať mnoho ďalších úloh. Programovacie rozhranie súpravy Mirobot poskytuje intuitívny spôsob programovania pomocou jednoduchých techník ťahania a púšťania (drag and drop), ktoré zvládnu študenti všetkých vekových úrovní.

vzdelávacia robotická súprava WLKATA Mirobot 6-Axis Mini Robot Arm.

Systém podporuje rôzne inteligentné metódy ovládania, napríklad pomocou smartfónov, ovládania aplikácií a tak ďalej. Dá sa tiež rozšíriť o externé rozhrania na priamu komunikáciu s protokolmi Bluetooth, WiFi a RS485. Obsahuje aj pneumatickú súpravu, napájací zdroj, vysokorýchlostné káble USB a IDC, multifunkčný box pre rozširujúci model a ďalšie. Navyše prostredníctvom komunity WLKATA a Github budú mať používatelia prístup k rozsiahlej knižnici návodov a modelov pre domácich majstrov.