Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Multifunkčné náradie Kakmom má 12 funkcií v dostupnom balení

Multifunkčné náradie Kakmom má 12 funkcií v dostupnom balení
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 7. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Niektoré multifunkčné nástroje prichádzajú vyladené s prémiovými materiálmi a precízne spracovanými hranami, čo nie každý ocení, najmä ak sa tieto skutočnosti odrážajú na vyššej cene. Novo predstavený multifunkčný nástroj Kakmom je dobrým príkladom cenovo dostupnejšej možnosti, ktorá však používateľom stále prináša množstvo užitočných funkcií.

Kakmom je multifunkčný nástroj vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, ktorý je určený na každodenné nosenie pri vonkajších aktivitách, ako je turistika, kempovanie alebo rybárčenie. Má podobu klieští so sklopnou / výklopnou konštrukciou podobnou multifunkčným nástrojom Leatherman. Väčšina nástrojov tak vystupuje z rámu smerom von, okrem súpravy klieští, ktoré sú umiestnené v hornej časti nástroja.

Multifunkčný nástroj Kakmom.

K dispozícii je bežný nôž, skrutkovače s plochou a krížovou hlavou, pilník, pílka, otvárač na listy a škatule, dierovací nôž, otvárač na konzervy a otvárač na fľaše. Tieto nástroje sú zabudované do tela multifunkčného náradia Kakmom z nehrdzavejúcej ocele, ktoré má celkovú hmotnosť 297 gramov. Má dĺžku 165 milimetrov, keď sa používa, alebo 105 milimetrov, keď je zatvorené.

Multifunkčný nástroj Kakmom.

Multifunkčný nástroj Kakmom je navrhnutý tak, aby sa dal používať jednou rukou, a je vybavený bezpečnostným uzamykacím mechanizmom na zabezpečenie nástrojov počas používania. Hoci je dostatočne kompaktný na to, aby sa dal vložiť do vrecka alebo hodiť do tašky, dodáva sa aj s priloženým nylonovým puzdrom, ktoré sa dá pripevniť na opasok na jednoduché prenášanie.

Multifunkčný nástroj Kakmom.

Tvorcovia sa obrátili na startup portál Kickstarter, kde Kakmom ponúkajú od 35 dolárov. Ak kampaň prebehne podľa plánu, odoslanie prvých kusov pre jej podporovateľov je naplánované na september tohto roka.