Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Hodinky Ignite 3 sledujú telesné hodiny pre informácie o pozornosti

Hodinky Ignite 3 sledujú telesné hodiny pre informácie o pozornosti
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
21. 11. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Zatiaľ čo väčšina inteligentných hodiniek spoločnosti Polar je zameraná na športovcov a outdoorových nadšencov, hodinky Ignite 3 mieri na zápästia bežných fitnesiek a dokážu využiť individuálny cirkadiánny rytmus, aby predpovedali, kedy budú najpozornejšie a pripravené sústrediť sa.

Inteligentné hodinky Polar Ignite 3 majú rozmery 43 x 43 milimetrov a sú vybavené dotykovým displejom AMOLED s rozlíšením 416 x 416 pixelov, ktorý je krytý sklom Gorilla Glass. Hodinky sú poháňané 192 MHz procesorom, ktorý je podporovaný 5 MB operačnej pamäte RAM a 32 MB úložiskom. Na zápästí sú tenké 9,5 milimetra a vážia len 34 gramov, vrátane odnímateľného náramku.

Inteligentné hodinky Polar Ignite 3.

Nová funkcia SleepWise. ktorá bude k dispozícii koncom tohto mesiaca prostredníctvom aktualizácie mobilnej aplikácie Polar Flow, monitoruje kvalitu spánku a pokúša sa identifikovať jedinečný cirkadiánny rytmus používateľa. Potom ho upozorňuje na optimálne časové okno aktivity počas dňa pre sústredené úlohy.

Inteligentné hodinky Polar Ignite 3.

Inteligentné hodinky sú tiež vybavené optickým snímačom srdcového tepu, dokážu monitorovať úroveň stresu a dýchanie a obsahujú množstvo tréningových aplikácií a plánovačov, hlasové pokyny počas tréningu prostredníctvom sprievodnej aplikácie a denné návrhy cvičenia. Sledovať možno viac ako 150 aktivít a k dispozícii je kompatibilita s aplikáciami od partnerov spoločnosti Polar, ako sú Adidas, Strava, Nike a Komoot.

Inteligentné hodinky Polar Ignite 3.

Lítium-polymérová batéria s kapacitou 215 mAh vydrží podľa odhadov až 30 hodín tréningu na jedno nabitie, 100 hodín v režime šetrenia batérie alebo 120 hodín v režime hodiniek. Hoci sú hodinky Ignite 3 určené skôr na všeobecnú kondíciu a pohodu než na špecializovaných športovcov, majú aj viacpásmové GPS na sledovanie a navigáciu pri tréningu vonku.

Inteligentné hodinky Polar Ignite 3 sú už teraz k dispozícii v štyroch farebných variantoch za cenu 329,90 EUR.

Inteligentné hodinky Polar Ignite 3.