Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Náradie, ktoré vtesná dve čepele a 11 nástrojov do tenkého titánového tela

Náradie, ktoré vtesná dve čepele a 11 nástrojov do tenkého titánového tela
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
19. 7. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Prečo nosiť vo vrecku 13 nástrojov, ak môžete nosiť len jeden nástroj s 13 funkciami? To je myšlienka, ktorá stojí za titánovým multifunkčným nástrojom Orioners Z1.

Ako je to v prípade väčšiny multifunkčných nástrojov, treba brať nárokovaný počet funkcií s rezervou. Počítajú sa napríklad pravítka s rovným okrajom na opačných stranách zariadenia, jedno v milimetroch a druhé v palcoch, skutočne za dva nástroje?

Titánový multifunkčný nástroj Orioners Z1.

V každom prípade, spolu s týmito pravítkami je nový multifunkčný nástroj Z1 navyše vybavený skladacím nožom s vymeniteľnou čepeľou skalpelu z uhlíkovej ocele, rozkladacou „pílkou“ s vrúbkovanou čepeľou z uhlíkovej ocele, plus 4 mm magnetickým skrutkovačom, ktorý funguje. so štyrmi priloženými oceľovými skrutkovacími bitmi alebo s akýmikoľvek inými 4 mm skrutkovacími bitmi, ktoré máte po ruke.

Titánový multifunkčný nástroj Orioners Z1.

Z1-tka môže byť tiež použitá na celkom 10 veľkostí šesťhranných maticových bitov prostredníctvom piatich otvorov rôznych veľkostí na jednej strane zariadenia a ďalších piatich na druhej strane. Dodatočne obsahuje páčidlo / rozbíjač okenného skla, otvárač na fľaše / vyťahovač klincov, kľúč na špice a pružinový mechanizmus, ktorý umožňuje zavesenie na opasok, popruhy batohu alebo iné veci ako karabínu.

Titánový multifunkčný nástroj Orioners Z1.

Nakoniec je tu funkcia, ktorú má mnoho multifunkčných nástrojov, ale ktorú väčšina ľudí pravdepodobne nikdy nepoužije. Sú to notoricky známe sloty pre používateľom dodávané ampulky s mierne rádioaktívnym svietiacim tríciom. V tomto prípade sú tieto sloty len na jednej strane nástroja, takže používateľom nepomôžu nájsť vec v tme, ak leží tou stranou nadol.

Titánový multifunkčný nástroj Orioners Z1.

Titánový multifunkčný nástroj Orioners Z1 sa dá získať podporou startup kampane na portáli Kickstrarter v sume od 59 dolárov (približne 54 euro). Plánovaná maloobchodná cena je 89 dolárov (asi 82 euro). Dodávka prvých kusov pre podporovateľov kampane je nastavená na október tohto roku.