Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Samsung uviedol nový fitness náramok s GPS a športové slúchadlá

Samsung uviedol nový fitness náramok s GPS a športové slúchadlá
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 8. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Do rodiny nositeľných zariadení určených pre fyzicky aktívnych používateľov pribudli dve novinky od spoločnosti Samsung. Konkrétne fitness náramok Gear Fit2 Pro a bezdrôtové športové slúchadlá Gear IconX.

Fitness náramok Samsung Gear Fit2 Pro si prináša pokročilé funkcie monitorovania srdcového tepu a fyzických aktivít. Okrem toho má v sebe zabudovaný GPS modul pre sledovanie trasy používateľa s presným sledovaním jeho fyzickej činnosti. Spolupráca Samsungu a spoločnosti Speedo vytvorila aplikáciu Speedo On, ktorá dokáže presne sledovať aktivitu počas plávania v bazéne. Obsahuje všetko od merania počtu záberov alebo počtu preplávaných dĺžok, až po zistenie plaveckého štýlu používateľa.

Náramok má 1,5 palcový farebný displej Super AMOLED s vysokým rozlíšením, vďaka ktorému sú merané informácie dobre čitateľné a prehľadne zobrazené. K dispozícii bude v čiernej alebo červenej farbe a jeho univerzálny dizajn z neho robí aj štýlový doplnok pre každodenné nosenie.

Fitness náramok Samsung Gear Fit2 Pro.

Fitness náramok Samsung Gear Fit2 Pro.

Bezdrôtové športové slúchadlá Samsung Gear IconX sa môžu pochváliť slušnou výdržou batérie, až 5 hodín prehrávanie hudby cez Bluetooth. Hudbu si môže používateľ vychutnávať aj v offline režime. Stačí si preniesť obľúbené skladby zo smartfónu alebo z počítača do vnútorného úložiska s kapacitou 4 GB. Slúchadlá sa dajú ovládať aj hlasovými povelmi vďaka pripojeniu k digitálnemu asistentovi Bixby zo spárovaného smartfónu Samsung.

Pre fanúšikov fitness aktivít slúchadlá automaticky sledujú bežnú rutinu a majú aj samostatnú funkciu Running Coach, ktorá poskytne informácie o stave cvičenia hlasom priamo do ucha používateľa. Slúchadlá Gear IconX sa dodávajú v čiernej, šedej a ružovej farbe.

Športové slúchadlá Samsung Gear IconX.

Športové slúchadlá Samsung Gear IconX.