Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Multifunkčné športové hodinky Garmin Vívoactive 3 pre aktívny život

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 1. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Mať dnes takmer všetko na ruke je trendové a prečo by aj nie, keď sú k dispozícii smart hodinky, ku ktorým sa radí aj model amerického Garminu Vívoactive 3.

V prvom rade je to nositeľné zariadenie, ktoré pomáha sledovať vaše fitness aktivity a tiež aj kúsok zdravotného stavu. Hodinky majú totiž optický pulzomer s technológiou Elevate. Je už samozrejmosťou spojenie takéhoto zariadenia s telefónom cez aplikáciu Garmin Connect Mobile.

Takto sa na hodinky dostanú všetky dôležité notifikácie z telefónu a na druhej strane zase, aj vďaka funkcii MoveIQ, do smartfónu, všetky dôležité údaje zaznamená počas behu, cyklistiky, lyžovania, golfu, pádlovania, či plávania. Áno, hodinky sú vodotesné. A nezabudli sme na turistiku? Zariadenie je totiž vybavené GPS snímačom a k tomu i barometrický výškomer, ktorý počíta, okrem iného, aj vystúpané poschodia.

Hodinky však majú svoj vlastný systém a je do nich možné nahrávať rôzne aplikácie z prostredia Garmin Connect IQ. Okrem iného sa však táto inteligentná hračka dá využiť aj na platenie v obchode. Má totiž v sebe integrovanú funkciu Garmin Pay.

To, že ide o hodinky aj pre outdoor potvrdzuje i to, že ich displej je čitateľný aj na priamom slnku a treba povedať, že je dotykový. A čo výdrž batérie? Pri bežnom používaní stačí hodinky nabíjať každých asi šesť až sedem dní. So zapnutým GPS prijímačom vydržia fungovať nepretržite 13 hodín.

Jedným slovom je to naozaj elegantný multifunkčný monitor športových aktivít a zdravia, ktorý môžete mať na zápästí neustále pri sebe.

Inteligentné športové hodinky Garmin Vívoactive 3.