Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Fitbit pridáva bežnému fitness náramku nádych luxusu

Fitbit pridáva bežnému fitness náramku nádych luxusu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
21. 4. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nový fitness náramok Fitbit Luxe neprináša revolúciu, čo sa týka nositeľných zariadení monitorujúcich fyzickú aktivitu používateľa, no týmto zariadeniam pridáva určitý štýl a eleganciu. Má telo vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a je to prvý fitness náramok od spoločnosti Fitbit, ktorý má farebný displej.

Tento farebný AMOLED displej nie je jediným spojením medzi fitnes náramok Luxe a inteligentnými hodinkami Fitbit, pretože náramok obsahuje aj množstvo rovnakých pokročilých monitorovacích nástrojov. Dokáže merať variabilitu srdcového rytmu, teplotu pokožky, hladinu stresu a SpO2 (rýchlosť dýchania a nasýtenie kyslíkom). Nechýbajú všetky základné funkcie, vrátanie sledovania kvality spánku, počítania krokov a monitorovania srdcového rytmu. Chýba však integrovaný GPS modul.

Štýlový fitness náramok Fitbit Luxe.

Pokiaľ ide o funkcie, ide o taký mix, no nový fitness náramok Fitbit Luxe sa chváli najmä svojim elegantným vzhľadom. Jeho telo z nehrdzavejúcej ocele môže byť v zlatom, striebornom alebo čiernom prevedení, zatiaľ čo silikónový remienok je dostupný v bielej, čiernej a ružovej farbe. K dispozícii bude tiež niekoľko remienkov v rámci špeciálnej edície, vrátane možnosti zlatého remienka a rôznych alternatív z kože a textílií od spoločnosti Fitbit.

Predtým, ako si vyberiete remienok, odporúčame vám odvážiť si presne to, čo budete s Fitbit Luxe robiť - je vodotesný do 50 m (164 ft) a v poriadku na to, aby ste si mohli zaplávať v bazéne, ale nie všetky možnosti remienka budú vhodné na dlhé sedenia vo vode.

Štýlový fitness náramok Fitbit Luxe.

Náramok Luxe je vodotesný do hĺbky 50 metrov, takže sa s ním dá plávať v bazéne. Batéria by mala vydržať približne päť dní používania na jedno nabitie, čo je v spojení s farebným displejom slušná výdrž.

Štýlový fitness náramok Fitbit Luxe je teraz k dispozícii za cenu 149,95 dolárov. V cene je šesťmesačné predplatné služby Fitbit Premium zadarmo, ktorá poskytuje podrobnejšie metriky monitorovania zdravia, tréningy na požiadanie, meditačné programy a ďalšie funkcie.

Štýlový fitness náramok Fitbit Luxe.