Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bang & Olufsen a Cisco vytvorili slúchadlá pre hybridných pracovníkov

Bang & Olufsen a Cisco vytvorili slúchadlá pre hybridných pracovníkov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 11. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V júli spoločnosť Sony predstavila reproduktor na krk určený pre ľudí, ktorí pracujú z domu. Teraz sa spoločnosti Bang & Olufsen a Cisco spojili, aby hybridným pracovníkom poskytli bezdrôtové komunikačné zariadenie, ktoré si nasadia na hlavu.

Prémiové firemné bezdrôtové slúchadlá Bang & Olufsen Cisco 980 sú navrhnuté pre ľudí, ktorí „chcú produkt, ktorý môžu používať doma, v práci alebo počas presúvania, a zároveň chcú dobre vyzerať a cítiť sa dobre pri jeho používaní“.

Slúchadlá sú vybavené bezdrôtovým pripojením Bluetooth 5.1 a sú dodávané s adaptívnym aktívnym potlačením hluku, takže pracovníci na diaľku sa môžu sústrediť na to, čo robia, alebo môžu počúvať hudbu na pozadí bez toho, aby ich rušilo to, čo sa deje inde v domácnosti. A prirodzene, spoločnosť Bang & Olufsen sľubuje špičkový pohlcujúci zvukový zážitok.

Prémiové firemné bezdrôtové slúchadlá Bang & Olufsen Cisco 980.

Ovládacie prvky na náušníku umožňujú používateľom prijímať hovory, stlmiť konverzácie, pozastaviť prehrávanie hudby a ďalšie funkcie, zatiaľ čo polia smerových mikrofónov sa môžu počas hovorov a videohovorov sústrediť na hlas používateľa.

Slúchadlá boli navrhnuté tak, aby spolupracovali s cloudovým komplexným ekosystémom spoločnosti Cisco, ktorý slúži ako jediné rozhranie pre množstvo podnikových aplikácií a nástrojov vrátane Zoom, Microsoft Teams a Google video komunikačnej platformy.

Prémiové firemné bezdrôtové slúchadlá Bang & Olufsen Cisco 980.

Pre firemných nákupcov partnerstvo spoločností Bang & Olufsen a Cisco vyvinulo nástroje na správu, ktoré pomáhajú IT správcom zavádzať podnikové hardvérové a softvérové zabezpečenie pre používateľov z jednej platformy a zároveň umožňuje analýzu v reálnom čase.

Prémiové firemné bezdrôtové slúchadlá Bang & Olufsen Cisco 980 sú navrhnuté pre celodenné pohodlie a budú dostupné exkluzívne prostredníctvom spoločnosti Cisco od začiatku roka 2022 za odporúčanú cenu 549 dolárov.

Prémiové firemné bezdrôtové slúchadlá Bang & Olufsen Cisco 980.