Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Inovatívna zubná kefka vám vyčistí zuby už za pár sekúnd

Inovatívna zubná kefka vám vyčistí zuby už za pár sekúnd
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
25. 1. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Zubná kefka Y-Brush, ktorá bola k videniu aj na veľtrhu CES 2024, predstavuje posun v dentálnej hygiene, pretože na rozdiel od rozdiel od bežných zubných kefiek, ktoré čistia jeden zub po druhom, má dômyselný náustok v tvare písmena Y. Ten obsahuje množstvo jemných nylonových štetín, ktoré pokrývajú všetky zuby súčasne. Kefka Y-Brush tak sľubuje, že efektívne vyčistí vaše zuby už za 10 sekúnd.

Inovatívna zubná kefka Y-Brush má flexibilnú hlavicu v tvare písmena Y, v ktorej sa nachádza až 35 000 jemných nylonových štetín. Výrobca pritom tvrdí, že kefka Y-Brush čistí rovnako dobre ako popredné elektrické zubné kefky a mala by byť kompatibilná s prakticky všetkými čeľusťami. K dispozícii sú dve hlavice kefky, jedna pre dospelých a jedna pre deti.

Zubná kefka Y-Brush.

Pri zahryznutí do náustku začnú štetiny vo vnútri vibrovať, čím zaisťujú dôkladné vyčistenie každého povrchu zubov, vrátane ťažko dostupných miest. Tento dizajn tak nielen šetrí čas, ale prináša aj efektívny zážitok z čistenia zubov. Vďaka tomu by sa mohla kefka Y-Brush stať ideálnou voľbou pre jednotlivcov s rušným životným štýlom alebo pre deti, ktoré majú tendenciu uponáhľať sa pri starostlivosti o svoje zuby.

Zubná kefka Y-Brush.

Okrem modelu pre deti je k dispozícii aj model NylonStart, ktorý poskytne jeden režim čistenia pre základné, ale efektívne čistenie zubov, či model NylonBlack pre používateľov, ktorí hľadajú viac všestrannosti. Posledný menovaný model im tak poskytne až štyri režimy čistenia zubov, ktoré spĺňajú rôzne požiadavky na starostlivosť o ústnu dutinu. Okrem toho sa každý model Y-Brush môže pochváliť pôsobivou výdržou batérie až tri mesiace na jedno nabitie.

Zubná kefka Y-Brush.

Kvôli účinnosti a čistote bude potrebné hlavice zubnej kefky vymieňať každé štyri mesiace, no to je malá cena za efektívnosť čistenia zubov.

Zubná kefka Y-Brush je už k dispozícii za cenu 79,90 euro za modely NylonStart a NylonKids alebo za 129,90 euro za model NylonBlack.