Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Hale vytvorí osobnú zónu čistého vzduchu, nech ste kdekoľvek

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 5. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Kompaktné zariadenie Hale je navrhnuté pre cielené čistenie vzduchu v okolí používateľa, so zabezpečením optimálneho výkonu vzhľadom na jeho veľkosť a filter. Táto osobná čistička vzduchu tak zaistí rýchle a efektívne vyčistenie okolia používateľa, nech sa nachádza kdekoľvek. Jej oválne telo sa pritom zmestí aj do držiaka na poháre v automobiloch.

Nová osobná čistička vzduchu Hale nie je postavená tak, aby konkurovala stacionárnym čističkám vzduchu, ale skôr ich dopĺňala, podobne ako prenosné reproduktory poskytujú flexibilitu v porovnaní s domácim audio systémom. Rovnako ako si vychutnáte svoju obľúbenú hudbu kdekoľvek, Hale zaistí, že budete mať čistý vzduch, nech ste kdekoľvek. Nie je pritom potrebná žiadna mobilná aplikácia, keďže na plnú kontrolu nad ovládaním postačí hliníkový krúžok na vrchnej časti zariadenia.

Prenosná čistička vzduchu Hale.

Prenosná čistička je pritom schopná vyčistiť okolitý vzduch s rýchlosťou dodávania čerstvého a zdravotne nezávadného vzduchu až 8,7 metra kubického za hodinu. Je k tomu vybavená pokročilou technológiou HEPA filtra s vrstvou aktívneho uhlia, vďaka čomu dokáže eliminovať až 99 percent vzduchom prenášaných nežiaducich častíc do veľkosti 0,3 mikrónu. Inteligentný senzor výmeny filtra bliká červeným svetlom, keď je čas vymeniť filter pre optimálnu ochranu.

Prenosná čistička vzduchu Hale.

Kompaktné valcové telo s váhou menej ako pol kilogramu sa ľahko prenáša a vtesná sa aj do väčšiny držiakov na poháre. K dispozícii je možnosť nastavenia z až 7-mich úrovní prúdenia vzduchu, pričom pri nastavení na najvyššiu úroveň vytvára čistička aj ľahký vánok na ochladenie používateľa. Možnosť osadenia stojanu pritom umožní lepšie polohovanie čističky. Zariadenie počas čistenia vzduchu pracuje po tichu, s hlučnosťou len 33,7 decibelov, takže sa dá bez problémov používať aj počas spánku.

Prenosná čistička vzduchu Hale.

Prenosná čistička vzduchu Hale sa dá získať prostredníctvom podpory startup kampane na portáli Indiegogo v sume od 145 EUR. Plánovaná maloobchodná cena po skončení kampane je stanovená na 179 EUR. Ak všetko pôjde podľa plánov v rámci už financovanej kampane, prvé kusy pre podporovateľov by mali byť zasielané v júli tohto roku.

Prenosná čistička vzduchu Hale.