Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Cestovný batoh HubPack 33 odolá aj pokusom o prerezanie

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 6. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nový cestovný batoh HubPack 33 z dielne spoločnosti Korin je odolný nositeľný doplnok s viacerými šikovnými funkciami, ktorý je navrhnutý s ohľadom na potreby dnešného cestovateľa alebo dochádzajúceho do práce. Vďaka dômyselnému systému obrovského množstva úložných priestorov a mimoriadne odolným materiálom im tak pomôže bezpečne uložiť všetky potrebné veci.

Ako napovedá číslo v názve, batoh je vybavený až 33-mi priečinkami a vreckami. Tie sú pritom starostlivo rozmiestnené tak, aby sa zaistilo, že sa v batohu nájde miesto prakticky na všetky základné veci. Medzi úložné priestory patrí aj vode odolné bočné vrecko, nastaviteľné multifunkčné bočné vrecko, predné duálne vrecko s rýchlym prístupom, tri skryté vrecká na chrbte, či horné vrecko s magnetickým prístupom.

Cestovný batoh odolný voči prerezaniu Korin HubPack 33.

Technológia popruhov s magnetickým nastavovaním AirCell pritom zaistí rovnomerné rozloženie hmotnosti, aby sa zabránilo únave počas dlhých ciest. Pre zvýšenie bezpečnosti je batoh vybavený pokročilým uzamykacím mechanizmom s certifikáciou TSA, čiže je vhodný aj do lietadiel. Pri cestovaní rozhodne poteší aj to, že vonkajšia tkanina je odolná proti prerezaniu. Zabráni tak zlodejom, aby do batohu vyrezali dieru a dostali sa k veciam vo vnútri.

Cestovný batoh odolný voči prerezaniu Korin HubPack 33.

Cestovný batoh odolný voči prerezaniu Korin HubPack 33 je momentálne súčasťou startup kampane na portáli Kickstarter, kde sa dá získať za cenu 129 dolárov (približne 119 euro). Plánovaná maloobchodná cena je 229 dolárov (okolo 211 euro). Ak všetko pôjde podľa plánov výrobcu, prvé kusy by mali doraziť k podporovateľom niekedy v priebehu júla tohto roku.

Cestovný batoh odolný voči prerezaniu Korin HubPack 33.