Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Ľahký titánový vreckový kľúč pomôže pri každodenných úlohách

Ľahký titánový vreckový kľúč pomôže pri každodenných úlohách
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 7. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Prečo so sebou nosiť kopu ťažkopádnych nástrojov, keď jedno malé zariadenie má všetko, čo potrebujete? To je myšlienka, ktorá stojí za novým náradím s názvom OmniPro Tool, vreckovým titánovým kľúčom s charakterom multifunkčných nástrojov.

Či už ste profesionál, ktorý si chce uľahčiť činnosti alebo zanietený domáci majster, ktorý potrebuje byť vždy pripravený na ďalšiu prácu, spoločnosť Team If verí, že to pokryje každodenným multifunkčným nástrojom vyrobeným z titánu 5. triedy.

Titánový multifunkčný kľúč OmniPro Tool.

Jeho hlavným rysom je nastaviteľný uťahovací kľúč, ktorý slúži aj ako merací nástroj. V jednej z čeľustí je tiež zakrivený výrez, ktorý pomáha kľúču odklápať vrchnák z plechoviek či fliaš. Hlava je domovom 1/4 a 1/6 palcových bitových skrutkovačov, pričom skrutkovacie bity sú zaistené v odnímateľnom úložnom priestore vpredu, ktorý je držaný na mieste pomocou magnetov. Obojsmerný račňový skrutkovač je umiestnený na boku a rovná hrana, ktorá končí otvorom na šnúrku / rozbíjačom skla, je označená na použitie ako metrické pravítko.

Titánový multifunkčný kľúč OmniPro Tool.

Pokiaľ si budete dávať pozor, aby ste nepoškriabali povrch, zariadenie môže poslúžiť aj ako stojan pre váš smartfón v orientácii na výšku alebo na šírku. Dodáva sa s tromi slotmi na montáž malých tríciových ampuliek vo výbere z piatich farieb, ktoré vám môžu pomôcť nájsť multifunkčné náradie v slabom svetle v miestnosti alebo vonku po zotmení. Samotný multifunkčný nástroj má rozmery 100,5 x 43 x 11 milimetrov a váži 127,5 gramu.

Titánový multifunkčný kľúč OmniPro Tool.

Získať sa dá prostredníctvom podpory startup kampane na portáli Kickstarter v sume od 95 dolárov (asi 89 euro). Plánovaná maloobchodná cena je 139 dolárov (okolo 130 euro). Ako voliteľné doplnky je k dispozícii 10-dielna súprava bitov, vlastné gravírovanie a čierny povrch. Odhaduje sa, že preprava začne od novembra tohto roku.

Titánový multifunkčný kľúč OmniPro Tool.