Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bezdrôtový ultrasonický rezač 369Sonic uľahčí prácu nielen v dielni

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 7. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Česká spoločnosť 369Sonic predstavila šikovný bezdrôtový ultrasonický rezač, ktorý pomôže nielen domácim majstrov, ale aj profesionálom. Vďaka ultrasonickej technológii sa rezač vyznačuje vysokou rýchlosťou a precíznosťou, pričom dokáže bez námahy prerezať rôzne materiály. Rezanie je tak oveľa ľahšie v porovnaní s klasickým rezačom s vymeniteľnými čepeľami.

Nový bezdrôtový ultrasonický rezač je schopný vibračného pohybu vymeniteľnej čepele rýchlosťou až 45 000 pohybov za sekundu. Táto ultrazvuková energia vytváraná jemnými mikropohybmi pritom zaistí, že vymeniteľná čepeľ bude mať mimoriadne vysokú úroveň ostrosti. Môže tak ľahko prenikať do rôznych materiálov a ich rezania sa stane doslova hračkou.

Bezdrôtový ultrasonický rezač 369Sonic.

Tento univerzálny pomocník do každej dielne si pritom ľahko poradí s materiálmi ako je plast, ABS, PLA, živica, uhlíkové vlákno, akrylát, expandovaná PVC pena, MDF doska, preglejka, PVC, koža, guma, či dokonca doska plošných spojov, bavlna, silikón a mnoho ďalších materiálov. K dispozícii je pritom niekoľko typov vymeniteľných čepelí, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre rôzne typy rezania.

Bezdrôtový ultrasonický rezač 369Sonic.

Samotný rezač je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov, ako je titán či karbid, ktoré mu zaručia vysokú odolnosť a dlhú životnosť. Ergonomicky tvarovaná rukoväť zaistí pohodlné a pevne držanie rezača, aby mal používateľ úplnú kontrolu nad každým rezom. Rezač je vybavený systémom vymeniteľných batérií. Ak sa batéria vybije, môže sa nabíjať bezdrôtovo prostredníctvom dokovacej stanice, ktorá zároveň slúži ako stojan pre rezač.

Bezdrôtový ultrasonický rezač 369Sonic.

Bezdrôtový ultrasonický rezač 369Sonic je k dispozícii prostredníctvom prebiehajúcej startup kampane na portáli Kickstarter. Získať sa dá za podporu v sume od 279 dolárov (približne 257 euro). Plánovaná maloobchodná cena bola stanovená na 381 dolárov (okolo 351 euro). Ak všetko pôjde podľa plánov v rámci už financovanej kampane, distribúcia by sa mala rozbehnúť v marci 2025.