Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Cenovo dostupné GPS hodinky Forerunner 35 s optickým snímačom tepu srdca

Cenovo dostupné GPS hodinky Forerunner 35 s optickým snímačom tepu srdca
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 9. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Garmin sa rozhodla používateľom uľahčiť spôsob merania srdcovej frekvencie pri behu prostredníctvom nového, cenovo dostupného modelu GPS hodiniek Garmin Forerunner 35, ktoré majú v sebe vstavaný optický snímač tepovej frekvencie. S cenou 200 dolárov sú hodinky Forerunner 35 najlacnejším zariadením s touto technológiou, ktorú Garmin ponúka na trhu.

Hodinky Forerunner 35 majú všetky dôležité funkcie pre fitness aktivity vo forme GPS sledovania tempa, prekonanej vzdialenosti a rýchlosti pri behu alebo jazde na bicykli. Merajú vzdialenosť, kroky, spálené kalórie, čas intenzívnej aktivity a kvalitu spánku.

Spoločnosť Garmin predstavila nové hodinky s GPS a optickým snímačom tepovej frekvencie

Okrem toho hodinky Forerunner 35 disponujú aj základnými funkciami inteligentných hodiniek. Dokážu zobrazovať notifikácie alebo slúžia ako ovládací prvok pre prehrávanie hudby z pripojeného smartfónu so systémom iOS alebo Android.

Hodinky Garmin Forerunner 35 sú najlacnejšími GPS hodinkami s meraním tepovej frekvencie od spoločnosti Garmin

Medzi ďalšie vlastnosti patrí automatická pauza, automatické meranie okruhu, vibrácia a virtuálny asistent, ktorý vás upozorní, ak meškáte so stanoveným cieľom výkonu. Hodinky tiež majú športové profily pre beh, cyklistiku, bežecký pás, chôdzu a kardio cvičenie. Prostredníctvom sprievodnej aplikácie si používateľ môže prehľadne zobraziť všetky získané informácie, ako najdlhší beh, najrýchlejší beh a podobne.

Športové hodinky Garmin Forerunner 35 majú aj základné funkcie inteligentných hodiniek

Výdrž batérie je udávaná až na 9 dní v režime hodiniek a fitness monitoru a až 13 hodín so zapnutým aktívnym signálom GPS. Hodinky sú tiež vodotesné do hĺbky 50 metrov.

GPS hodinky Garmin Forerunner 35 budú k dispozícii koncom septembra v čiernej, limetkovej, svetlej modrej a bielej farbe za cenu 200 dolárov.

Hodinky Garmin Forerunner 35 budú dostupné v štyroch farbách