Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Stlačiteľná dóza na potraviny Flexi Jar V2 šetrí miesto

Stlačiteľná dóza na potraviny Flexi Jar V2 šetrí miesto
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 5. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Dózy na potraviny poskytujú šikovný spôsob skladovania a prenášania potravín, no najmä ak sa vyberiete na výlet či túru, stále môžu zaberať veľa miesta v malom batohu. Riešením by mohla byť zaujímavá súprava stlačiteľných dóz Flexi Jar V2, ktoré sa dajú ešte viac stlačiť a šetria viac miesta ako ich prvá generácia.

Stlačiteľná dóza na potraviny Flexi Jar V2 sa dá rozšíriť jednoduchým zdvihnutím a zloží sa do kompaktných rozmerov jemným zatlačením. Samotné rozšírenie pritom trvá údajne len 1 sekundu. Dóza pomáha vytlačiť prebytočný vzduch, čo znižuje oxidáciu potravín. Môže sa tak použiť napríklad aj na konzervovanie potravín. Vďaka odnímateľnej rukoväti môže používateľ pohodlne prenášať dózu aj počas výletov do prírody.

Stlačiteľná dóza na potraviny Flexi Jar V2.

Telo dózy je pritom vyrobené z flexibilného a odolného silikónu, ktorý zaistí dlhodobé používanie. Výrobca tvrdí, že použité udržateľné materiály neobsahujú žiadne škodlivé BPA častice. K dispozícii je až šesť veľkostí dóz, s objemom 380 ml, 600 ml, 1000 ml, 1500 ml, 2300 ml a až 3000 ml. Vzduchotesný dizajn zaisťuje dlhšiu čerstvosť uložených potravín tým, že minimalizuje ich vystavenie vzduchu a oxidáciu.

Stlačiteľná dóza na potraviny Flexi Jar V2.

Dózy sa dajú odložiť do chladničky, no dokážu odolať aj vysokej teplote až 220 stupňov Celzia. Vďaka sú vhodné aj pre akýkoľvek horúci obsah. Navyše sa dajú bez problémov vyčistiť aj v umývačke riadu. Používateľ si môže na veko dózy napísať rôzne popisky, či už pre lepšiu organizáciu v kuchyni alebo na označenie dátumu spotreby.

Stlačiteľná dóza na potraviny Flexi Jar V2.

Stlačiteľná dóza na potraviny Flexi Jar V2.